Tutireceptek.hu fejléc

Avasi sertéskaraj. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg sertéskaraj (4 szelet), 20 dkg füstölt tarja, 20 dkg füstölt sajt, tojás, liszt, zsemlemorzsa. A kisütéshez: étolaj.

Elkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, majd vékonyra vágott a füstölt tarjával és a reszelt sajttal feltekerjük. A töltött karajt bepanírozzuk és forró étolajban kisütjük. Köretként hasábburgonya illik hozzá.

Tanácsok:
Gyors és finom

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Havasi gyopár » Temesvári sertéskaraj... » Havasi kókusz gyopár » Avasi pincepörkölt
» Avasi pincepörkölt borral » Citromos őzcomb » Lakodalmas ludaskása » Walesi húspogácsák
» Fasírttekercs » Tárkonyos nyúlbecsinált » Tepsis csirkemáj » Őszi vadászegytál
» Húsos-gombás cserépedény » Sörös csirke » Szalonnás rösti » Sajtos, sonkás zsebes hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.