Tutireceptek.hu fejléc

Tavaszi csirkebrassói recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
80 dkg újkrumpli
3 paprika
4 közepes paradicsom
1 erős paprika
3 szál újhagyma
6 gerezd fokhagyma
olaj
só,fekete bors

Elkészítés:
A burgonyát folyó víz alatt alaposan megmossuk, majd felkockázzuk, kevés olajon enyhén megpároljuk, végül szép barnára pirítjuk.
A csirkemellet, a paprikát és a paradicsomot lehetőleg egyforma kockákra vágjuk, az újhagymát pedig felkarikázzuk.
Vegyünk elő egy nagyobb serpenyőt, amiben forrósítsunk olajat, pirítsuk meg a csirkemellet.
Amikor már teljesen átpirult, megsózzuk, hozzáadjuk a paprikát, az újhagymát, a fokhagymát és a legvégén a paradicsomot.
Végül összeforgatjuk a pirított burgonyával és frissen őrölt borssal ízesítjük.

Tanácsok:
Tálalás előtt megszórhatjuk apróra vágott petrezselyemmel.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tavaszi tepsis csirke » Tavaszi párolt csirkemell » Tarka tavaszi saláta » Virsli (tavaszi) pörkölt
» Tavaszi vegyes saláta » Tavaszi ragu zöldborsóval » Tavaszi tarhonyás hús » Tavaszi zöldfűszeres leves
» Tavaszi tészta » Tökfőzelék tavasziasan :) » Csirkehúsos tavaszi saláta » Tavaszi rakott
» Tavaszi tekercs » Tavaszi saláta 2. » Tavaszi csirke » Tavaszi tojásragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.