Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tavaszi csirkebrassói recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
80 dkg újkrumpli
3 paprika
4 közepes paradicsom
1 erős paprika
3 szál újhagyma
6 gerezd fokhagyma
olaj
só,fekete bors

Elkészítés:
A burgonyát folyó víz alatt alaposan megmossuk, majd felkockázzuk, kevés olajon enyhén megpároljuk, végül szép barnára pirítjuk.
A csirkemellet, a paprikát és a paradicsomot lehetőleg egyforma kockákra vágjuk, az újhagymát pedig felkarikázzuk.
Vegyünk elő egy nagyobb serpenyőt, amiben forrósítsunk olajat, pirítsuk meg a csirkemellet.
Amikor már teljesen átpirult, megsózzuk, hozzáadjuk a paprikát, az újhagymát, a fokhagymát és a legvégén a paradicsomot.
Végül összeforgatjuk a pirított burgonyával és frissen őrölt borssal ízesítjük.

Tanácsok:
Tálalás előtt megszórhatjuk apróra vágott petrezselyemmel.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virsli (tavaszi) pörkölt » Tavaszi rakottas » Tavaszi csirke körtével » Tavaszi újhagyma saláta
» Tavaszitekercs-tésztalap » Tarka tavaszi túró » Tavaszi zöldségfelfújt » Tavaszi leves Mo-No módra
» Kukoricás tavaszi saláta » Tavaszi tészta » Friss tavaszi fűszerhab » Tavaszi rakott kel
» Tavaszi tojássaláta » Tavaszi burgonya vacsora » Tavaszi rakott » Tavaszi saláta 2.


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.