Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tavaszi csirkebrassói recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
80 dkg újkrumpli
3 paprika
4 közepes paradicsom
1 erős paprika
3 szál újhagyma
6 gerezd fokhagyma
olaj
só,fekete bors

Elkészítés:
A burgonyát folyó víz alatt alaposan megmossuk, majd felkockázzuk, kevés olajon enyhén megpároljuk, végül szép barnára pirítjuk.
A csirkemellet, a paprikát és a paradicsomot lehetőleg egyforma kockákra vágjuk, az újhagymát pedig felkarikázzuk.
Vegyünk elő egy nagyobb serpenyőt, amiben forrósítsunk olajat, pirítsuk meg a csirkemellet.
Amikor már teljesen átpirult, megsózzuk, hozzáadjuk a paprikát, az újhagymát, a fokhagymát és a legvégén a paradicsomot.
Végül összeforgatjuk a pirított burgonyával és frissen őrölt borssal ízesítjük.

Tanácsok:
Tálalás előtt megszórhatjuk apróra vágott petrezselyemmel.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kukoricás tavaszi saláta » Tavaszi leves Mo-No módra » Tavaszi omlett » Tavaszi tekercs
» Tavaszi túrókrém » Tavaszi borsóleves » Tavaszi tarhonyás hús » Csirkehúsos tavaszi saláta
» Tavaszi Rizotto » Tavaszi tarhonya » Tavaszi ragu zöldborsóval » Csirkebrassói
» Friss tavaszi fűszerhab » Tavaszi gyümölcssaláta » Tavaszi tészta » Tavaszi rakott


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.