Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Babos hús csípősen recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 főre:

60 dkg sertéskaraj
2 db paprika
2 db paradicsom
1 db hegyes erős paprika
1 nagy fej hagyma
40 dkg vörös bab
2 dl fehérbor

Elkészítés:
A sertéskarajt felszeleteljük, sózzuk, majd lisztbe forgatva kisütjük, akár zsíron, akár olajon. A hagymát szeletekre vágjuk, és a hús sütése után maradt zsíron megfonnyasztjuk.

Kockára vágjuk a paprikát és a paradicsomot, majd a hagymához adjuk. Jól összepároljuk és az előzőleg puhára főzött, esetleg konzerv vörös babot is beletesszük.

Sózzuk, fűszerezzük, beleöntjük a fehérbort. Rövid időre visszatesszük a kisütött húst, és egy kicsit összepároljuk a babos raguval.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Chillis babos tészta » Fehérbabos szendvicskrém » Zöldbabos pulykapörkölt » Babos pogácsa
» Babos pacalpörkölt » Bolgár zöldbabos csirke » Babos palacsinta » Metélt babos mártással
» Babos pacal » Babos rizs » Zöldbabos pulykatekercs » Pikáns babos köret
» Zöldbabos rakott krumpli » Mexikói babos hússzelet » Zöldbabos csirkesaláta » Babos hús


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.