Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Babos hús csípősen recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 főre:

60 dkg sertéskaraj
2 db paprika
2 db paradicsom
1 db hegyes erős paprika
1 nagy fej hagyma
40 dkg vörös bab
2 dl fehérbor

Elkészítés:
A sertéskarajt felszeleteljük, sózzuk, majd lisztbe forgatva kisütjük, akár zsíron, akár olajon. A hagymát szeletekre vágjuk, és a hús sütése után maradt zsíron megfonnyasztjuk.

Kockára vágjuk a paprikát és a paradicsomot, majd a hagymához adjuk. Jól összepároljuk és az előzőleg puhára főzött, esetleg konzerv vörös babot is beletesszük.

Sózzuk, fűszerezzük, beleöntjük a fehérbort. Rövid időre visszatesszük a kisütött húst, és egy kicsit összepároljuk a babos raguval.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos pulykapörkölt » Babos tejszines csirkemáj » Paradicsomos babos penne » Feketebabos hal
» Serpenyős-babos csirkemell » Zöldbabos tonhalsaláta » Vajbabos húsleves » Babos káposzta
» Zöldbabos csirkemell » Zöldbabos egytál báránnyal » Zöldbabos csirkepaprikás » Babos pacal
» Babos sertésragu » Csípős babos hús » Zöldbabos pulykatekercs » Babos pacalpörkölt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.