Tutireceptek.hu fejléc

Babsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
4 személyre:

60 dkg bab
10 dkg karikára vágott vöröshagyma
2 dl borecet
1 dkg só
3 dl víz
3 dkg porcukor

Elkészítés:
A sós vízben a puhára főtt babot finoman karikára vágott vöröshagymával együtt a következő ezetes lébe tesszük: 2 dl borecetet, 1 dkg sót, 3 dl vizet, 3 dkg porcukrot jól elkeverjük. Tálaláskor leontjük olajjal és meghintjük törött porssal.

Tanácsok:
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 80 perc

A receptet beküldte: Csak18


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spanyol zöldbabsaláta » Kukoricás babsaláta » Ancféle Zöldbabsaláta » Vegyes babsaláta
» Zöldbabsaláta virslivel » Majonézes babsaláta » Hagymás zöldbabsaláta » Színes babsaláta
» Tejfölös zöldbabsaláta » Hagymás ecetes babsaláta » Diós zöldbabsaláta » Petrezselymes babsaláta
» Paradicsomos babsaláta » Húsos zöldbabsaláta » Hagymás babsaláta » Virslis zöldbabsaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.