Tutireceptek.hu fejléc

Pikánsan pácolt csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 személyre:
3 húsleveskocka,
1 mokkáskanál őrölt bors
4 csirkecomb (alsó vagy felső, vagy vegyesen)
1 mokkáskanál fűszerpaprika
1 teáskanál méz
1/2 dl étolaj

Elkészítés:
A húsleveskockákat 3 dl meleg vízben feloldjuk, majd lehűtjük. Hozzáadjuk a 1/2 dl étolajat, őrölt borsot, a mézet és a fűszerpaprikát. A páclébe helyezzük a csirkecombokat és 3-4 órán át hűtőben érleljük. Még jobb előző este elkészíteni, úgy jobban átjárják a combokat a fűszerek.

160 fokra előmelegített sütőben ropogósra sütjük úgy, hogy 15 perc elteltével folyamatosan kenegetjük a páclével.

Tanácsok:
Tejjel, vajjal kikevert burgonyapüré illik hozzá csemegeuborkával; vagy ki milyen savanyúságot szeret.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös gombás csirkecomb » Sörben sült csirkecomb » Sajtos csirkecomb » Rakott, bundás csirkecomb
» Sóágyon sült csirkecomb » Fokhagymás csirkecombok » Fűszeres pácolt oldalas » Töltött csirkecomb sajtal
» Hagymaleves pikánsan » Pacolthus » Lecsós csirkecomb » Naranccsal sült csirkecomb
» Inyenc csirkecomb » Marengói csirkecomb » Gorgonzolás csirkecomb » Boros csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.