Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pikánsan pácolt csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 személyre:
3 húsleveskocka,
1 mokkáskanál őrölt bors
4 csirkecomb (alsó vagy felső, vagy vegyesen)
1 mokkáskanál fűszerpaprika
1 teáskanál méz
1/2 dl étolaj

Elkészítés:
A húsleveskockákat 3 dl meleg vízben feloldjuk, majd lehűtjük. Hozzáadjuk a 1/2 dl étolajat, őrölt borsot, a mézet és a fűszerpaprikát. A páclébe helyezzük a csirkecombokat és 3-4 órán át hűtőben érleljük. Még jobb előző este elkészíteni, úgy jobban átjárják a combokat a fűszerek.

160 fokra előmelegített sütőben ropogósra sütjük úgy, hogy 15 perc elteltével folyamatosan kenegetjük a páclével.

Tanácsok:
Tejjel, vajjal kikevert burgonyapüré illik hozzá csemegeuborkával; vagy ki milyen savanyúságot szeret.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sörben sült csirkecomb » Ínyenc töltött csirkecomb » Gombás csirkecomb » Mézes-narancsos csirkecomb
» Mézben pácolt marhasült » Göngyölt csirkecombok » Mustáros csirkecomb » Banános csirkecombok
» Nyakkendős csirkecomb » Kedvenc csirkecombom » Tejben sült csirkecomb » Borsos csirkecomb
» Csípős pácolt csirkeszárny » Zöldséges csirkecomb » Pacolthus » Kaukázusi csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.