| Pikánsan pácolt csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 2 személyre: 3 húsleveskocka, 1 mokkáskanál őrölt bors 4 csirkecomb (alsó vagy felső, vagy vegyesen) 1 mokkáskanál fűszerpaprika 1 teáskanál méz 1/2 dl étolaj Elkészítés: A húsleveskockákat 3 dl meleg vízben feloldjuk, majd lehűtjük. Hozzáadjuk a 1/2 dl étolajat, őrölt borsot, a mézet és a fűszerpaprikát. A páclébe helyezzük a csirkecombokat és 3-4 órán át hűtőben érleljük. Még jobb előző este elkészíteni, úgy jobban átjárják a combokat a fűszerek. 160 fokra előmelegített sütőben ropogósra sütjük úgy, hogy 15 perc elteltével folyamatosan kenegetjük a páclével. Tanácsok: Tejjel, vajjal kikevert burgonyapüré illik hozzá csemegeuborkával; vagy ki milyen savanyúságot szeret. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |