Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecomb mustármártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb,
2 dl tejszín,
4 evőkanál csípős mustár,
2 evőkanál olaj,
ízlés szerint só, bors.

Elkészítés:
A combot a forgónál kettévágom, bőrét lehúzom. Megsózom és megborsozom. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverem.
Majd a serpenyőben felforrósítom az olajat, és a csirkedarabok mindkét oldalát lepirítom. Ráöntöm a mustáros keveréket, és befedve puhára párolom.

Tanácsok:
Párolt rizs a hozzávaló köret, amit azalatt készítek el, amíg a csirke párolódik.
De párolt zöldségek mellett is tálalható.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös csirkecombok » Dióban sült csirkecomb » Inyenc csirkecomb » Duplahagymás csirkecomb
» Tejben sült csirkecomb » Rozmaringos csirkecomb » Gombás csirkecomb » Kedvenc csirkecombom
» Göngyölt csirkecombok » Sörben sült csirkecomb » Sörös csirkecomb » Sült csirkecomb
» Boros csirkecombok » Csirkecomb gazdagon töltve » Bundás csirkecombok » Tejfölös pikáns csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.