Tutireceptek.hu fejléc

Bajor kacsamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kacsamell
40 dkg savanyúkáposzta
1 vöröshagyma
1 alma
10 dkg füstölt szalonna
1 gerezd fokhagyma
borókabogyó, borsikafű, só, bors

Elkészítés:
A kacsamellek bőrét bevagdossuk. Sózzuk, borsozzuk, és a bőrör résszel lefelé tepsibe helyezzük. A kicsavart savanyúkáposztát összekevertjük a reszelt hagymával és almával, a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel. A kacsamell köré rakjuk, a tetejét beborítjuk füstölt szalonna szeletekkel. Alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőbe toljuk.
Végül a fóliát levéve megpirítjuk a húst. Főtt burgonya illik hozzá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor csülök » Bajor perecleves » Bajor csokis körtetorta » Bajor krumpli leves
» Narancsos kacsamell » Bajor rakott hús » Bajor májgombócleves » Kacsamell hagymasalátával
» Vörösboros kacsamell » Bajorsült » Bajor savanyú pecsenye » Bajor töltött rostélyos
» Bajor vaníliakrém » Bajor szelet » Bajor labdapecsenye » Édes-savanyú kacsamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.