Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bajor kacsamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kacsamell
40 dkg savanyúkáposzta
1 vöröshagyma
1 alma
10 dkg füstölt szalonna
1 gerezd fokhagyma
borókabogyó, borsikafű, só, bors

Elkészítés:
A kacsamellek bőrét bevagdossuk. Sózzuk, borsozzuk, és a bőrör résszel lefelé tepsibe helyezzük. A kicsavart savanyúkáposztát összekevertjük a reszelt hagymával és almával, a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel. A kacsamell köré rakjuk, a tetejét beborítjuk füstölt szalonna szeletekkel. Alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőbe toljuk.
Végül a fóliát levéve megpirítjuk a húst. Főtt burgonya illik hozzá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor vaníliakrém » Almás-sajtos kacsamell » Bajor csokis körtetorta » Bajor rakott burgonya
» Friss kolbász bajor módra » Bajor pogácsa » Bajoros sajtkrémleves » Vörösboros kacsamell
» Sárgabarackos kacsamell » Csirke bajorosan » Bajor rakott hús » Édes-savanyú kacsamell
» Bajor pulykamell tekercs » Bajor májgombócleves » Sajtkrémes vadkacsamell » Kacsamell sajttal, almával


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.