Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bajor kacsamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kacsamell
40 dkg savanyúkáposzta
1 vöröshagyma
1 alma
10 dkg füstölt szalonna
1 gerezd fokhagyma
borókabogyó, borsikafű, só, bors

Elkészítés:
A kacsamellek bőrét bevagdossuk. Sózzuk, borsozzuk, és a bőrör résszel lefelé tepsibe helyezzük. A kicsavart savanyúkáposztát összekevertjük a reszelt hagymával és almával, a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel. A kacsamell köré rakjuk, a tetejét beborítjuk füstölt szalonna szeletekkel. Alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőbe toljuk.
Végül a fóliát levéve megpirítjuk a húst. Főtt burgonya illik hozzá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirke bajorosan » Bajor pogácsa » Kacsamell hagymasalátával » Bajor hús
» Csülök Bajor módra » Brokkolis kacsamell » Bajor rakott hús » Bajor labdapecsenye
» Vörösboros kacsamell » Bajor vaníliakrém » Bajor májgombócleves » Bajor savanyú pecsenye
» Kacsamell grillezve » Ropogós kacsamell » Bajor szűzpecsenye » Bajor sertéstarja


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.