Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bajor csülök recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 evőkanál olaj,
2 teáskanál köménymag,
5 cikk fokhagyma,
2 db 80 dkg-os sertéscsülök,
1 teáskanál őrölt fekete bors,
1 teáskanál morzsolt majoránna,
3 dl sör.

Elkészítés:
A fokhagymát összezúzzuk, majd beleszórjuk a borsot, a majoránnát, a köménymagot, és meglocsoljuk az olajjal. Az egészet alaposan összekeverjük. A hús legvastagabb részén a csontig vágunk, majd a zsíros részén bevagdossuk. Az elkészített fűszeres páccal bekenjük, és a hűtőben néhány órán át, állni hagyjuk. Végül a húst grillen megsütjük, közben a maradék pácot rálocsolhatjuk. Kb. 10-15 perccel a sütés befejezése előtt, bekenjük a húst sörrel, így piros, ropogós lesz. Ekkor már tálalhatjuk is.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás csülök » Bajor szelet » Csülök mézzel » Bajor csirkecomb
» Bajor pulykamell tekercs » Mecseki boros csülök » Székely sertéscsülök » Alföldi káposztás csülök
» Gombás csülök » Bajor krumpli leves » Fehérboros csülöksült » Bajor sertéstarja
» Csülökbomba » Káposztás csülökragu » Bajor pogácsa » Tepsis csülök


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.