Tutireceptek.hu fejléc

Bajor hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet csont nélüli karaj
8 tojás
1 nagy doboz tejföl
15 dkg sajt
liszt

1 tk bors
1 tk paprika
kakukkfű
olaj

Elkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, és besózzuk.
A tepsi aljára pici olajat öntünk, hogy mindenhol elfedje.
Egy tányérban összekeverjük a lisztet a borssal és a paprikával. Ebben megforgatjuk a húsokat, és a tepsibe fektetjük úgy, hogy ne fedjék egymást!
Ezután a tojásokat felverjük, ízlés szerint teszünk bele sót, borsot, és kakukkfüvet. Majd hozzáadjuk a tejfölt is, és összekeverjük. Ezt a masszát ráöntjük a húsra, hogy mindenhol ellepje, és letakarjuk alufóliával.
Előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és megszórjuk reszelt sajttal, majd még kb. 10 percig sütjük, hogy a sajt megpiruljon.
sütési hőfok: 200 °C
sütési mód: alul-felül sütés
tepsi mérete: 20x30 cm

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Veronnie


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor májgombócleves » Bajor krumpli leves » Bajor csirkecomb » Csirke bajorosan
» Bajor rakott burgonya » Friss kolbász bajor módra » Bajor rakott hús » Bajor pogácsa
» Bajor savanyú pecsenye » Bajor labdapecsenye » Bajorsült » Csülök Bajor módra
» Bajor vaníliakrém » Bajoros sajtkrémleves » Bajor sertéstarja » Bajor májgombóc


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.