Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-sajtos kacsamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db kacsamell filé
3 db alma
20 dkg karaván sajt
10 dkg angol szalonna
2 dl tejföl

bors
liszt

Elkészítés:
A melleket megmossuk, majd szeleteljük.
A szalonna szeleteket tűz álló edény aljára fektetjük és rárakjuk a kissé kiveregetett, sóval borssal megszórt és lisztbe forgatott hús szeleteket. Az almát reszelőn a húsra reszeljük. A sajtot lereszeljük és az almára szórjuk. Végül az egészet tejföllel meglocsoljuk.
Közepes lángon megsütjük és forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült kacsamell » Sárgabarackos kacsamell » Narancsos kacsamell » Almás-sajtos rakott csirke
» Almás-sajtos vadkacsa » Kacsamell grillezve » Brokkolis kacsamell » Vörösboros kacsamell
» Ropogós kacsamell » Almás-sajtos burgonya » Édes-savanyú kacsamell » Bajor kacsamell
» Kacsamell hagymasalátával » Olaszos-almás vadkacsamell » Almás-sajtos körtesaláta » Kacsamell saláta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.