Tutireceptek.hu fejléc

Almás-sajtos kacsamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db kacsamell filé
3 db alma
20 dkg karaván sajt
10 dkg angol szalonna
2 dl tejföl

bors
liszt

Elkészítés:
A melleket megmossuk, majd szeleteljük.
A szalonna szeleteket tűz álló edény aljára fektetjük és rárakjuk a kissé kiveregetett, sóval borssal megszórt és lisztbe forgatott hús szeleteket. Az almát reszelőn a húsra reszeljük. A sajtot lereszeljük és az almára szórjuk. Végül az egészet tejföllel meglocsoljuk.
Közepes lángon megsütjük és forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtkrémes vadkacsamell » Kacsamell hagymasalátával » Almás-sajtos körtesaláta » Bajor kacsamell
» Sárgabarackos kacsamell » Kacsamell grillezve » Ropogós kacsamell » Édes-savanyú kacsamell
» Almás-sajtos vadkacsa » Olaszos-almás vadkacsamell » Almás-sajtos rakott csirke » Rántott kacsamell chipsben
» Vörösboros kacsamell » Narancsos kacsamell » Sült kacsamell » Almás-sajtos burgonya


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.