Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bajor vaníliakrém recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
18 g zselatin
1 vaníliarúd
3,5 dl tej
10 dkg cukor
3 tojássárgája
3 dl tejszín

Elkészítés:
A vaníliarudat a velővel tejben felforraljuk. A cukrot a tojássárgákkal 3- 5 perc alatt krémesre keverjük, a forró tejjel apránként felöntjük, sűrűre főzzük.
Végül beledolgozzuk az oldott zselatint.
A krémet szűrőn át egy tálba passzírozzuk, addig hűtjük, amíg dermedni nem kezd.
Beleforgatjuk a habbá vert tejszínt, tálkákba töltjük, 1 órára hűtőbe tesszük.


A receptet beküldte: ÉNÉNÉN


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor savanyú pecsenye » Csülök Bajor módra » Bajor rakott burgonya » Almás, vaníliakrémes süti
» Bajor csirkecomb » Bajor májgombóc » Bajor labdapecsenye » Bajoros sajtkrémleves
» Ribizlis vaníliakrém » Bajor töltött rostélyos » Bajor krumpli leves » Bajor szűzpecsenye
» Vaníliakrémes muffin » Őszibarack vaníliakrémmel » Friss kolbász bajor módra » Bajor perecleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.