Tutireceptek.hu fejléc

Búboshús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet sertésborda
5 dkg vaj
5 dkg reszelt sajt


Töltelék:
2 db zsemle
2 db tojás
só bors
1 cs.petrezselyemzöld apróra vágva

Elkészítés:
A jól kivert hússzeleteket sózzuk,a zsiradékon mindkét oldalukat kisütjük.Tepsibe egymás mellé rakjuk.Elkészítjük a tölteléket.Mindegyikre egy egy halom tölteléket teszünk,meghintjük kevés reszelt sajttal és és meglocsoljuk a pecsenyelével.Sütőben addig sütjük míg a töltelék átsül és a teteje szép piros lesz.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás-paszuly » Húscsíkok magos bundában » Bacon-ös rakott csirkemell » A sonka főzése húsvétra
» Borjúszelet Marsala borral » Göngyölt pulykamell » Békacomb rántva » Mézes-currys csirke
» Pácolt hús rizses körettel » Füstöltsajtos húsgombócok » Csirkemáj-fasírt » Sajtos rakott pulykamell
» Csülköspacal » Aprópecsenye tárcsán » Strindberg rostélyos » Tepsis rántott


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.