Tutireceptek.hu fejléc

Sertéskaraj töltve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet sertéskaraj,
só,
liszt,
olaj a kisütéshez,

Májtöltelék:
1 sertésmájkrém,
1 kemély tojás,
mustár,
só,
bors,

Gombatöltelék:
15 dkg gomba,
1 kis fej hagyma,
10 dkg darált sertéshús,
1 tojás,
só, bors,

Kolbásztöltelék:
10 dkg gyulai kolbász,
1 hagyma,

Elkészítés:
A karajszeleteket verjük ki vékonyra, de vigyázzunk, hogy ne szakadjanak el. Megsózzuk, rárakjuk a tölteléket, és fogpiszkálóval vagy hústűvel a külső szélét a csontos feléhez szúrjuk. Lisztbe mártjuk, és forró olajban kisütjük. A töltelékek közül ízlés szerint választhatunk.
Májtöltelék: a májkrémet összekeverjük a villával széttört keménytojással, egy kevés mustárral, sóval, borssal.
Gombatöltelék: a gombát megpároljuk a hagymán, tovább pároljuk a darált hússal. Ha kihűlt, keverünk bele 1 egész tojást, sóval, borssal ízesítjük.
Kolbászostöltelék: a kolbászt karikákra vágott hagymával együtt töltjük a húsba.


A receptet beküldte: bnedora


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás-zsályás sertéskaraj » Sertéskaraj parasztosan » Mézes sertéskaraj » Cukkini tök töltve
» Sajtos sertéskaraj Update1 » Sertéskaraj brokkolival » Csirkemell töltve » Majoránnás sertéskaraj
» Sörkifli lekvárral töltve » Karalábé töltve » Ostyalapok gazdagon töltve » Fasírt sajttal töltve
» Birsalmás sertéskaraj » Isztriai sertéskaraj » Krumpli - töltve » Bőrös sertéskaraj sütve.


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.