Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sertéskaraj töltve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet sertéskaraj,
só,
liszt,
olaj a kisütéshez,

Májtöltelék:
1 sertésmájkrém,
1 kemély tojás,
mustár,
só,
bors,

Gombatöltelék:
15 dkg gomba,
1 kis fej hagyma,
10 dkg darált sertéshús,
1 tojás,
só, bors,

Kolbásztöltelék:
10 dkg gyulai kolbász,
1 hagyma,

Elkészítés:
A karajszeleteket verjük ki vékonyra, de vigyázzunk, hogy ne szakadjanak el. Megsózzuk, rárakjuk a tölteléket, és fogpiszkálóval vagy hústűvel a külső szélét a csontos feléhez szúrjuk. Lisztbe mártjuk, és forró olajban kisütjük. A töltelékek közül ízlés szerint választhatunk.
Májtöltelék: a májkrémet összekeverjük a villával széttört keménytojással, egy kevés mustárral, sóval, borssal.
Gombatöltelék: a gombát megpároljuk a hagymán, tovább pároljuk a darált hússal. Ha kihűlt, keverünk bele 1 egész tojást, sóval, borssal ízesítjük.
Kolbászostöltelék: a kolbászt karikákra vágott hagymával együtt töltjük a húsba.


A receptet beküldte: bnedora


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vöröshagyma töltve » Sertéskaraj Erdészné módra » Csirkemell banánnal töltve » Csirkecomb gazdagon töltve
» Cukkini tök töltve » Sertésborda töltve. » Csirke gombával töltve » Pulykacomb-töltve
» Szűzpecsenye töltve » Sült krumpli töltve » Sonkás-zsályás sertéskaraj » Sajtos sertéskaraj
» Sárgabarackos sertéskaraj » Sertéskaraj parasztosan » Olasz sertéskaraj » Göngyölt sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.