Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bolgár uborkaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 dl joghurt
1 nagyobb kígyóuborka
4-5 gerezd fokhagyma
kevés kapor, só
1 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:
Az uborkát apró kockákra vágjuk, a fokhagymát fokhagymaprésben összenyomjuk, a kaprot apróra vágjuk. Mindent beleteszünk egy levesestálba, hozzáadjuk a joghurtot és annyi hideg vízzel öntjük fel, hogy se túl sűrű, se túl híg ne legyen. Hozzáadunk egy evőkanál olajat, és összekeverjük.
Egy-két órára betesszük a hűtőbe, s hidegen fogyasztjuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros uborkaleves » Bolgar salata » Uborkaleves főzés nélkül » Egyszerű uborkaleves
» Bolgár raguleves » Túrós uborkaleves » Bolgár gyuvecs » Bolgár ünnepi leves
» Bolgársaláta » Bolgár muszaka » Tejes uborkaleves » Bolgár szendvics
» Hideg kapros uborkaleves » Joghurtos uborkaleves » Bolgár zöldbabos csirke » Hideg uborkaleves


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.