Tutireceptek.hu fejléc

Kapros uborkaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók:

3 dl tej
2 dl natúr joghurt
1 kígyóuborka
kapor

bors

Elkészítés:
Az uborkát reszeld le tökreszelőn, és keverd össze a joghurttal, valamint a tejjel. Sózd, borsozd ízlésed szerint, és a frissen vágott kaprot is keverd hozzá. Tedd hűtőbe, és legalább egy órát hagyd állni, mielőtt tálalnád.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros sajtkoktél » Linzeres kapros túrós » Tejfölös-kapros gombaleves » Kapros pulykaraguleves
» Kapros palacsinta » Kapros patisszonfőzelék » Kapros pulykamell » Kapros zúzaleves
» Tejfölös, kapros hús » Kapros túróslepény » Uborka leves kaprosan » Juhtúrós kapros csusza
» Magyaros kapros pulykamell » Boros, kapros lazac » Kapros csirkeragu-leves » Kapros-tejszínes csirke


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.