Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros uborkaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók:

3 dl tej
2 dl natúr joghurt
1 kígyóuborka
kapor

bors

Elkészítés:
Az uborkát reszeld le tökreszelőn, és keverd össze a joghurttal, valamint a tejjel. Sózd, borsozd ízlésed szerint, és a frissen vágott kaprot is keverd hozzá. Tedd hűtőbe, és legalább egy órát hagyd állni, mielőtt tálalnád.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bolgár uborkaleves » Fokhagymás kapros krémsajt » Kapros cukkinifőzelék » Magyaros kapros pulykamell
» Kapros halragu » Tejes uborkaleves » Kapros cukkinfőzelék » Kapros rántott cukkini
» Joghurtos uborkaleves » Kapros-tejszínes csirke » Kapros patisszonfőzelék » Kapros cukkinikrém
» Kapros töltött palacsinta » Kapros juhtúrós lángos » Hideg uborkaleves » Juhtúrós kapros csusza


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.