Tutireceptek.hu fejléc

Kapros uborkaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók:

3 dl tej
2 dl natúr joghurt
1 kígyóuborka
kapor

bors

Elkészítés:
Az uborkát reszeld le tökreszelőn, és keverd össze a joghurttal, valamint a tejjel. Sózd, borsozd ízlésed szerint, és a frissen vágott kaprot is keverd hozzá. Tedd hűtőbe, és legalább egy órát hagyd állni, mielőtt tálalnád.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros pulykamell » Tejes uborkaleves » Kapros öntet » Fokhagymás-kapros halfilé
» Ordás-kapros palacsinta » Kapros burgonyaleves » Kapros húsgombóc » Kapros csirkeraguleves
» Kapros juhtúróleves » Tejfölös, kapros hús » Tejszínes, kapros csirke » Kapros, juhtúrós galuska
» Túrós uborkaleves » Kapros töltött palacsinta » Hideg uborkaleves » Hideg kapros uborkaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.