Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros uborkaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók:

3 dl tej
2 dl natúr joghurt
1 kígyóuborka
kapor

bors

Elkészítés:
Az uborkát reszeld le tökreszelőn, és keverd össze a joghurttal, valamint a tejjel. Sózd, borsozd ízlésed szerint, és a frissen vágott kaprot is keverd hozzá. Tedd hűtőbe, és legalább egy órát hagyd állni, mielőtt tálalnád.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros csirkeragu-leves » Kapros cukkiniropogós » Kapros burgonyaleves » Kapros csirkeraguleves
» Kapros túrókrém » Kapros csirke » Boros, kapros lazac » Omlós kapros-túrós kiflik
» Kapros kenyérlángos » Kapros-túrós csusza » Kapros-túrós palacsinta » Kapros tökkrémleves
» Joghurtos uborkaleves » Uborkaleves főzés nélkül » Kapros sajtkoktél » Kapros halragu


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.