Tutireceptek.hu fejléc

Bolognai rakott karfiol recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- 600 g fagyasztott karfiol (természetesen lehet friss is)
- 500 g darált hús
- 1 cs. bolognai por
- 1 kis pohár tejföl
- oliva olaj
- só
- ételízesítő

Elkészítés:
A karifolt ételízesítős vízben leforrázom. A bolognai húst a zacskón leírt módon elkészítem. Egy jénaiba beleteszem a karfiol felét, rá a husit, arra a maradék karfiolt és megkenem tejföllel. (Aki akar sajtot is reszelhet rá, nem rontja el. :)) A sütöben addig sütöm, amíg szép piros lesz a teteje.

Tanácsok:
Én a bolognai spígetti helyett készítettem el.

Elkészítési idő: 65 perc

A receptet beküldte: bar_byka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott patiszon » Rakott krumpli máshogy » Spenótos rakott tészta » Rakott krumpli Belga módra
» Sonkával rakott palacsinta » Rakott túrós derelye » Rakott karfiol másképp » Karfiol sonkahabbal
» Sonkás juhtúrós karfiol » Húsos karfiol » Túrós rakott kifli » Anna Rakott karfiolja
» Csirkés rakott tészta » Karfiolpüré-leves » Karfiolos tészta » Tejszínes rakott karfiol


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.