Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bolognai rakott karfiol recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- 600 g fagyasztott karfiol (természetesen lehet friss is)
- 500 g darált hús
- 1 cs. bolognai por
- 1 kis pohár tejföl
- oliva olaj
- só
- ételízesítő

Elkészítés:
A karifolt ételízesítős vízben leforrázom. A bolognai húst a zacskón leírt módon elkészítem. Egy jénaiba beleteszem a karfiol felét, rá a husit, arra a maradék karfiolt és megkenem tejföllel. (Aki akar sajtot is reszelhet rá, nem rontja el. :)) A sütöben addig sütöm, amíg szép piros lesz a teteje.

Tanácsok:
Én a bolognai spígetti helyett készítettem el.

Elkészítési idő: 65 perc

A receptet beküldte: bar_byka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell karfiolbundában » Krémleves karfiolból » Túrós rakott alma » Karfiolos rakott burgonya
» Rakott krumpli kukoricával » Barackos rakott csirkemell » Hideg karfioltál » Rakott tészta brokkolival
» Rakott padlizsán » Rakott krumpli másképp » Csülkös rakott makaróni » Túróval rakott zöldbab
» Almás-diós rakott metélt » Karfiolkrém leves » Sajtos rakott zsemle » Kedvenc rakott krumplim


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.