Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bolognai rakott karfiol recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- 600 g fagyasztott karfiol (természetesen lehet friss is)
- 500 g darált hús
- 1 cs. bolognai por
- 1 kis pohár tejföl
- oliva olaj
- só
- ételízesítő

Elkészítés:
A karifolt ételízesítős vízben leforrázom. A bolognai húst a zacskón leírt módon elkészítem. Egy jénaiba beleteszem a karfiol felét, rá a husit, arra a maradék karfiolt és megkenem tejföllel. (Aki akar sajtot is reszelhet rá, nem rontja el. :)) A sütöben addig sütöm, amíg szép piros lesz a teteje.

Tanácsok:
Én a bolognai spígetti helyett készítettem el.

Elkészítési idő: 65 perc

A receptet beküldte: bar_byka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott sütőtök » Hamis sonkás rakott tészta » Rakott patiszon » Erdélyi rakottas
» Sajtos rakott tészta » Mascarpone rakottas » Szilvás rakott palacsinta » Sajtos rakott pulykamell
» Lerakott harcsa » Csőben sült sonkás karfiol » Rakott csirkemell almával » Karfiolpüré
» Olasz rakott csirke » Karfioltál » Túróval rakott krumpli » Bihari rakott káposzta.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.