Tutireceptek.hu fejléc

Boros szilva recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg aszaltszilva
1 dl vörösbor
citromlé
reszelt citromhéj
cukor
egész fahéj

Elkészítés:
Az aszaltszilvát megmosom, az egész fahéjjal együtt 15 percig főzöm a borban és annyi vízben, amennyi éppen ellepi.
Ízlés szerint cukorral, citromlével,reszelt citromhéjjal ízesítem.

A főzőlében hagyom kihűlni.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós-szilvás süti » Túrós szilvás muffin » Szilvásgombóc » Aszalt szilvás kalács
» Fehérboros-narancsos puncs » Szilvás joghurt » Szilvaszósz » Libamell párolt szilvával
» Vörösboros puncs 2 » Boros, kapros lazac » Szilvalekváros gőzgombóc » Zabpelyhes szilvás lepény
» Szilvás máj » Szilvalekvár cukor nélkül » Szilvás mikrós piskóta » Aszaltszilvás csoki kocka


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.