Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyás pogácsám recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
25 dkg áttört, főtt burgonya
25 dkg margarin
25 dkg liszt
1 tojás
só ízlés szerint

Elkészítés:
Megvárom míg a krumpli kihűlt. A kihűlt krumplihoz kavarjuk a többi hozzávalót. Jól összegyúrjuk. Kétszer egymás után vékonyra kinyújtom, és háromszorosan összehajtjuk. A tésztát hideg helyen 3-4 órát pihentetem. Aztán kinyújtom újjnyi vastagra, és kiszaggatom. Forró sütőben sütöm. Melegen a legfinomabb:)


A receptet beküldte: kattyus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pogácsám a 80-as évekből » Burgonyás pecsenyekrém » Zöldséges burgonyasaláta » Burgonyás lepény
» Burgonyás knédli » Hagymás burgonyasaláta » Húsos burgonyás gomboc » Burgonyás lángos
» Burgonyás mézes szelet » Burgonyás teakifli » Burgonyás zöldségsaláta » Burgonyás-kolbászos omlett
» Finom burgonyás pogácsa » Burgonyás pizza tészta » Burgonyás sós pite » Burgonyás túrógombóc


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.