Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyás pogácsám recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
25 dkg áttört, főtt burgonya
25 dkg margarin
25 dkg liszt
1 tojás
só ízlés szerint

Elkészítés:
Megvárom míg a krumpli kihűlt. A kihűlt krumplihoz kavarjuk a többi hozzávalót. Jól összegyúrjuk. Kétszer egymás után vékonyra kinyújtom, és háromszorosan összehajtjuk. A tésztát hideg helyen 3-4 órát pihentetem. Aztán kinyújtom újjnyi vastagra, és kiszaggatom. Forró sütőben sütöm. Melegen a legfinomabb:)


A receptet beküldte: kattyus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyasaláta kukoricával » Tökmagos-burgonyás zsemlék » Burgonyás répás puffancs » Burgonyasaláta sütőtökkel
» Burgonyás morzsóka » Burgonyás knédli » Burgonyasaláta almával » Burgonyás sonkás muffin
» Burgonyás pogi » Csípős burgonyasaláta » Burgonyás gombóc lekvárral » Burgonyasaláta gazdagon
» Pogácsám a 80-as évekből » Krémsajtos burgonyasaláta » Sajtos-burgonyás golyók » Burgonyás piskóta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.