Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyás pogácsám recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
25 dkg áttört, főtt burgonya
25 dkg margarin
25 dkg liszt
1 tojás
só ízlés szerint

Elkészítés:
Megvárom míg a krumpli kihűlt. A kihűlt krumplihoz kavarjuk a többi hozzávalót. Jól összegyúrjuk. Kétszer egymás után vékonyra kinyújtom, és háromszorosan összehajtjuk. A tésztát hideg helyen 3-4 órát pihentetem. Aztán kinyújtom újjnyi vastagra, és kiszaggatom. Forró sütőben sütöm. Melegen a legfinomabb:)


A receptet beküldte: kattyus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás sonkás muffin » Burgonyás knédli » Burgonyasaláta kukoricával » Pogácsám a 80-as évekből
» Burgonyasaláta majonézesen » Hagymás-burgonyás csipetke » Burgonyás pogi » Burgonyás torta
» Újburgonyás egytál » Tonhalas burgonyasaláta » Burgonyasaláta sütőtökkel » Burgonyás zöldbab
» Burgonyás teakifli » Burgonyasaláta gazdagon » Burgonyás gombás tekercs » Burgonyás cukkínis lepény


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.