Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Céklás halsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
Fél üveg pácolt hal (ruszli),
1 ecetes uborka,
15 dkg ecetes cékla,
1 evőkanál cukor,
1 dl majonéz,
1 pohár tejföl,
apróra vágott zöldpetrezselyem,
csipetnyi só és bors.

Elkészítés:
A céklát lecsepegtetem és felcsíkozom.
A halakat kiveszem a pácból (a hagyma most nem kell), hosszában kettévágom, gerincét eltávolítom, farkát levágom, majd kétcentis darabokra vágom.
A majonézt összekeverem a sóval, borssal, cukorral, tejföllel, petrezselyemzölddel, a céklával és a felkarikázott uborkával.
A végén belekeverem a a halat, majd legalább fél napra behűtöm.
Tálalás előtt újra átkeverem.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizses tonhalsaláta » Orosz halsaláta » Céklás fasírt » Halsaláta Maja módon
» Diós-hagymás céklasaláta » Céklás dresszing » Céklasaláta főtt céklából » Céklasaláta almával
» Céklás káposztasaláta » Villámgyors céklasaláta » Zöldbabos tonhalsaláta » Újkrumplis tonhalsaláta
» Diós-majonézes halsaláta » Almás céklasaláta másként. » Céklás húspogácsa » Céklasaláta tormával


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.