Tutireceptek.hu fejléc

Cigánypecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Csíkokra vágott húsosszalonna,sertés tarjaszeletek,
pecsenyefűszerkeverék,fokhagyma,lilahagyma,kaliforniai paprika,paradicsom.

Elkészítés:
A csíkokra vágott húsosszalonnát kipirítjuk,majd a visszamaradt zsíron a kiklopfolt tarjaszeleteket átsütjük.A húst pecsenyefűszerkeverékkel meghintjük (készíthetünk is fűszerkeveréket ő.kömény,fokhagymasó,p.paprika keverékéből),fokhagymával megtűzdeljük.Lilahagymát adunk hozzá félkarikára vágva,kaliforniai paprikát szintén félkarikára vágva,és paradicsomot cikkekre vágva,ezekkel is jól átpirítjuk.Főtt,cikkekre vágott burgonyát visszamaradt szalonnazsíron (vagy olajon) jól megpirítjuk,ezt tálaljuk köretként a hús mellé.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: PIROS35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cigánypecsenye tarjából » Cigánypecsenye másképp » Cigánypecsenye roston » Nagyidai cigánypecsenye
» Ors-féle cigánypecsenye » Cigánypecsenye II. » Pacolthus » Fóliás káposztás hús
» Tavaszi csirke » Gombás-Husos Fasirt » Pikáns, párolt pulykaragu » Borivók Pecsenyéje
» Grillezett steak » Almás ananászos csirke » Csongrádi tepsis csirke » Gombás - sajtos pulykamell


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.