Tutireceptek.hu fejléc

Cigánypecsenye II. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb

15 dkg bacon



bors

pici pirospaprika

3 gerezd fokhagyma

1 dl étolaj

Elkészítés:
Az étolajon megpirítom az összetört fokhagymát, hozzáadom a kockára vágott húst, megfűszerezem, és hozzáadom a bacont is feldarabolva. Picit megpirítom a húst, majd felöntöm kb. 1 liter vízzel, és puhára főzöm a húst. Főtt burgonyával tálalom, de jó hozzá a sült burgonya is.

Tanácsok:
Ha esetleg bacon nincs otthon, füstölt szalámit is lehet hozzátenni, hasonlóan pikáns ízt ad neki.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ors-féle cigánypecsenye » Cigánypecsenye másképp » Nagyidai cigánypecsenye » Cigánypecsenye roston
» Cigánypecsenye » Cigánypecsenye tarjából » Lengyel vágott hús » Szárnyaspástétom
» Mexikói csirkemell » Pirított chilis húscsíkok » Galyasági szegénykocsonya » Kefíres csirke
» Joghurtos párolt csirke » Csülkös rakott makaróni » Boros csirkecombok » Pikáns karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.