Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cigánypecsenye II. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb

15 dkg bacon



bors

pici pirospaprika

3 gerezd fokhagyma

1 dl étolaj

Elkészítés:
Az étolajon megpirítom az összetört fokhagymát, hozzáadom a kockára vágott húst, megfűszerezem, és hozzáadom a bacont is feldarabolva. Picit megpirítom a húst, majd felöntöm kb. 1 liter vízzel, és puhára főzöm a húst. Főtt burgonyával tálalom, de jó hozzá a sült burgonya is.

Tanácsok:
Ha esetleg bacon nincs otthon, füstölt szalámit is lehet hozzátenni, hasonlóan pikáns ízt ad neki.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nagyidai cigánypecsenye » Cigánypecsenye roston » Cigánypecsenye másképp » Cigánypecsenye
» Cigánypecsenye tarjából » Ors-féle cigánypecsenye » Hawaii csirkemell szeletek » Bácskai csirkemáj
» Narancsos Őzcomb » Sertésnyelv tojással » Kelkáposztás csirke » Csirkemell sajttal
» Marhahússal töltött pita » Sült kacsamell » Édes-savanyú kacsamell » Csípős sült csirke



Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.