Tutireceptek.hu fejléc

Ors-féle cigánypecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéscomb
fokhagyma
só, bors, majoránna, pirospaprika
olaj

Elkészítés:
A combot csíkokra vágom, és olajon a zúzott fokhagymával együtt megpirítom, mikor eléggé kifehéredett, kicsit leveszem a tűzről, amíg a sóval, borssal, majoránnával, és pirospaprikával összekeverem.Aztán mikor felengedtem vízzel - hogy majdnem ellepje - visszateszem a tűzre, és félfövésig fedő alatt puhítom. Akkor leveszem a fedőt és zsírjára sütöm.Addig, hogy kapjon egy kis színt.

(eredeti recept szerint a húst szeletekre kell vágni, kiklopfolni, és megforgatni paprikás lisztben, zsiradékra helyezni,pirítani és zúzott fokhagymával megszórni,felengedni vízzel és úgy megfőzni.)

Tanácsok:
Én újabban locsolok rá egy kis szójaszószt is, higgyétek el megbolondítja!


A receptet beküldte: ors1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cigánypecsenye » Cigánypecsenye tarjából » Cigánypecsenye II. » Cigánypecsenye másképp
» Nagyidai cigánypecsenye » Cigánypecsenye roston » Gombás máj » Húskenyér
» Tarja burgonyafelfújttal » Svéd húsgombóc » Bihari rakott káposzta. » Mexikói apróhús
» Csirkemáj angolszalonnával » Meggyes, sajtos csirkemell » Gombás csirkemáj almával » Fóliás csirkeszárnyak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.