Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ors-féle cigánypecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéscomb
fokhagyma
só, bors, majoránna, pirospaprika
olaj

Elkészítés:
A combot csíkokra vágom, és olajon a zúzott fokhagymával együtt megpirítom, mikor eléggé kifehéredett, kicsit leveszem a tűzről, amíg a sóval, borssal, majoránnával, és pirospaprikával összekeverem.Aztán mikor felengedtem vízzel - hogy majdnem ellepje - visszateszem a tűzre, és félfövésig fedő alatt puhítom. Akkor leveszem a fedőt és zsírjára sütöm.Addig, hogy kapjon egy kis színt.

(eredeti recept szerint a húst szeletekre kell vágni, kiklopfolni, és megforgatni paprikás lisztben, zsiradékra helyezni,pirítani és zúzott fokhagymával megszórni,felengedni vízzel és úgy megfőzni.)

Tanácsok:
Én újabban locsolok rá egy kis szójaszószt is, higgyétek el megbolondítja!


A receptet beküldte: ors1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cigánypecsenye másképp » Cigánypecsenye roston » Nagyidai cigánypecsenye » Cigánypecsenye II.
» Cigánypecsenye tarjából » Cigánypecsenye » Pacal rántva » Tavaszi rakottas
» Boros, fűszeres báránysült » Mustáros csirke » Virsli batyuban » Csirkemell görögösen
» Duplahagymás csirkecomb » Préselt csülök húsvétra » Cseréptálas szűzpecsenye » Unikumos pulyka



Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.