Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemell a' la pannónia recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemell,
12 dkg Pannónia sajt,
6 dkg vaj,
só,
szerecsendió,
5 dkg liszt,
2 tojás,
15 dkg zsemlemorzsa,
olaj.

Elkészítés:
A kicsontozott csirkemellekről a bőrt eltávolítjuk. Egy vékony pengéjű késsel a húsok közepébe szúrunk, és akkora üreget vágunk bennük, hogy tölthetők legyenek. A sajtot lereszeljük, és összegyúrjuk a vajjal. Sóval és reszelt szerecsendióval fűszerezzük. A sajtos tölteléket négy egyenlő részre osztjuk, és a csirkemellekbe töltjük. A nyílást hústűvel vagy fogvájóval lezárjuk. A hússzeleteket megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába bundázzuk. Bő, forró olajban megsütjük. Vajas zöldborsóval, rizibizivel vagy burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Legfinomabb csirkemell » Bolgár lecsós csirkemell » Currys thai csirkemell » Meggyes, sajtos csirkemell
» Karfiolos csirkemell » Spenótos rakott csirkemell » Csirkemell citrommártásban » Zöldborsós csirkemell
» Paradicsomos csirkemell » Kapros juhtúrós csirkemell » Citromszószos csirkemell » Részeg csirkemell
» Csirkemell vagdalt » Ropogós csirkemellcsíkok » Tokaji csirkemell » Mézes-mustáros csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.