Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemell a' la pannónia recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemell,
12 dkg Pannónia sajt,
6 dkg vaj,
só,
szerecsendió,
5 dkg liszt,
2 tojás,
15 dkg zsemlemorzsa,
olaj.

Elkészítés:
A kicsontozott csirkemellekről a bőrt eltávolítjuk. Egy vékony pengéjű késsel a húsok közepébe szúrunk, és akkora üreget vágunk bennük, hogy tölthetők legyenek. A sajtot lereszeljük, és összegyúrjuk a vajjal. Sóval és reszelt szerecsendióval fűszerezzük. A sajtos tölteléket négy egyenlő részre osztjuk, és a csirkemellekbe töltjük. A nyílást hústűvel vagy fogvájóval lezárjuk. A hússzeleteket megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába bundázzuk. Bő, forró olajban megsütjük. Vajas zöldborsóval, rizibizivel vagy burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott csirkemell gazdagon » Göngyölt csirkemell » Mézes-diós csirkemell » Extra sajtos csirkemell
» Gyömbéres csirkemell » Őszibarackos csirkemell » Csirkemell tésztában » Szegfűszeges csirkemell
» Csirkemell saláta » Gesztenyés csirkemell » Céklafőzelék csirkemellel » Ropogós csirkemellcsíkok
» Áfonyás csirkemell » Nyári tepsis csirkemell » Csirkemell pizzasütő módra » Édes-savanyú csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.