Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemell a' la pannónia recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemell,
12 dkg Pannónia sajt,
6 dkg vaj,
só,
szerecsendió,
5 dkg liszt,
2 tojás,
15 dkg zsemlemorzsa,
olaj.

Elkészítés:
A kicsontozott csirkemellekről a bőrt eltávolítjuk. Egy vékony pengéjű késsel a húsok közepébe szúrunk, és akkora üreget vágunk bennük, hogy tölthetők legyenek. A sajtot lereszeljük, és összegyúrjuk a vajjal. Sóval és reszelt szerecsendióval fűszerezzük. A sajtos tölteléket négy egyenlő részre osztjuk, és a csirkemellekbe töltjük. A nyílást hústűvel vagy fogvájóval lezárjuk. A hússzeleteket megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába bundázzuk. Bő, forró olajban megsütjük. Vajas zöldborsóval, rizibizivel vagy burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros tepsis csirkemell » Mézes-mustáros csirkemell » Cordon bleu csirkemell » Tahiti csirkemell
» Mandulás csirkemell » Rántotta csirkemellel » Csodás csirkemell » Párizsi csirkemellből
» Extra sajtos csirkemell » Csirkemell sonka másként » Gombakrémes csirkemell » Mandarinos csirkemell
» Olaszos csirkemell » Borsos sajtos csirkemell » Kukoricás csirkemell » Ízletes csirkemell saláta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.