Tutireceptek.hu fejléc

Marhapörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
vesepecsenye vagy marhalábszár
személyenként fél hagyma
kevés pirospaprika
paradicsom
paradicsompüré
zöldpaprika
1 pohár vörösbor

Elkészítés:
Kockázd apróra a hagymát, és kevés olajon fonnyaszd meg. A húst is kockázd, sózd meg, és tedd a hagymához. Süsd addig a hagymás olajban, amíg nyers vörös színét el nem veszti. Ekkor egy mokkáskanálnyi pirospaprikát és egy kevés meleg vizet tegyél rá, majd fedő alatt párold puhára. Amíg puhul, a vizet többször pótolni kell. Közben a paradicsomot és a zöldpaprikát is vágd be, és add hozzá a paradicsompürét.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sütőben sült marhapörkölt » Marhapörkölt Gundel módra » Fokhagymás marhapörkölt » Gyöngytyúkpecsenye
» Vadas marha » Áfonyás csirkemell » Húsvéti bárányragu » Rakott mustáros hús
» Serpenyős káposzta » Fokhagymás sertésmáj » Tejfölös, gombás nyelv » Marika pulykamell tortája
» Csirkemáj sütőben » Sült csirkemellfilé » Csülkös karfiolsaláta » Mustáros csülök


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.