Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Marhapörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
vesepecsenye vagy marhalábszár
személyenként fél hagyma
kevés pirospaprika
paradicsom
paradicsompüré
zöldpaprika
1 pohár vörösbor

Elkészítés:
Kockázd apróra a hagymát, és kevés olajon fonnyaszd meg. A húst is kockázd, sózd meg, és tedd a hagymához. Süsd addig a hagymás olajban, amíg nyers vörös színét el nem veszti. Ekkor egy mokkáskanálnyi pirospaprikát és egy kevés meleg vizet tegyél rá, majd fedő alatt párold puhára. Amíg puhul, a vizet többször pótolni kell. Közben a paradicsomot és a zöldpaprikát is vágd be, és add hozzá a paradicsompürét.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sütőben sült marhapörkölt » Fokhagymás marhapörkölt » Marhapörkölt Gundel módra » Lacipecsenye
» Tejfölös husi » Rántott darálthús » Hentestokány » Ketchupos borda
» Zúza rizottó » Sertéskaraj parasztosan » Sajtos csirkemell falatok » Pannonhalmi legényfogó
» Fokhagymás, tepsis csülök » Burgonya tekercs » Citromos rántott szelet » Máj portugál módra


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.