Tutireceptek.hu fejléc

Marhapörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
vesepecsenye vagy marhalábszár
személyenként fél hagyma
kevés pirospaprika
paradicsom
paradicsompüré
zöldpaprika
1 pohár vörösbor

Elkészítés:
Kockázd apróra a hagymát, és kevés olajon fonnyaszd meg. A húst is kockázd, sózd meg, és tedd a hagymához. Süsd addig a hagymás olajban, amíg nyers vörös színét el nem veszti. Ekkor egy mokkáskanálnyi pirospaprikát és egy kevés meleg vizet tegyél rá, majd fedő alatt párold puhára. Amíg puhul, a vizet többször pótolni kell. Közben a paradicsomot és a zöldpaprikát is vágd be, és add hozzá a paradicsompürét.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sütőben sült marhapörkölt » Marhapörkölt Gundel módra » Fokhagymás marhapörkölt » Kapros csirkemell
» Csirkecsoda I. » Tatárbifsztek » Almás - fokhagymás karaj » Mazsolás-currys csirke
» Tejszínes hús » Virsli kukoricás bundában » Juhtúrós csirkemell » Hagymás tarja
» Rizses csirke római tálban » Csirkemell á la Stik » Baconbe tekert libamáj » Grillezett kolbászkák


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.