Tutireceptek.hu fejléc

Csavart sajtos recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 mélyhűtött leveles tészta,
5 dkg parmezán sajt,
10 dkg trappista sajt,
pirospaprika.

Elkészítés:
A sütőt 190 fokra előmelegítjük.
A tésztát 1 cm-es vastagságúra nyújtjuk, meghintjük az apróra reszelt sajtokkal, megszórjuk pirospaprikával, félbehajtjuk, majd ismét eredeti nagyságára nyújtjuk.
1 cm széles csíkokat vágunk, melyeket mindkét végükön megtekerünk.
Sütõlemezen ropogósra sütjük (kb. 10 perc) és kihűlve tálaljuk.
Kitűnő rágcsálnivaló!


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mákos-sajtos perec » Gombás - sajtos pulykamell » Csodasajtos sós sütemény » Sajtos tojástekekercs
» Egyszerű sajtosrúd » Sajtos csirkemell gombával » Sajtos pogácsa Erzsi módra » Sajtos, tejfölös pogácsa
» Sajtos-tojástekercs » Sajtos cukkini másként » Sajtos burgonyaleves » Sajtos-húsos párnácskák
» Sajtos sült rizsgolyók » Gombás- sajtos csirkemell » Sajtos karaj » Birsalmasajtos - diós pite


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.