Tutireceptek.hu fejléc

Csavart sajtos recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 mélyhűtött leveles tészta,
5 dkg parmezán sajt,
10 dkg trappista sajt,
pirospaprika.

Elkészítés:
A sütőt 190 fokra előmelegítjük.
A tésztát 1 cm-es vastagságúra nyújtjuk, meghintjük az apróra reszelt sajtokkal, megszórjuk pirospaprikával, félbehajtjuk, majd ismét eredeti nagyságára nyújtjuk.
1 cm széles csíkokat vágunk, melyeket mindkét végükön megtekerünk.
Sütõlemezen ropogósra sütjük (kb. 10 perc) és kihűlve tálaljuk.
Kitűnő rágcsálnivaló!


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos muffin egyszerűen » Dupla sajtos rakott csirke » Sajtos brokkolikrém leves » Sajtos cukkini fasírt
» Juhtúrós sajtos rudak » Sajtos golyócskák » Medvehagymás-sajtos kifli » Norbi Brokkolis sajtos hús
» Pikáns sajtostáska » Hagymás-sajtos tarja » Sajtos krumpli » Sajtos karalábé
» Sajtos-túrós zöldbab » Sajtos kifli » Sokmagvas-sajtos sós rudak » Sajtos csiga másképp


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.