Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csípős fetával töltött gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
5 nagy fej csiperkegomba
1 tojás
maradék feta sajt
húsleves alaplé
majoranna
csípős paprikakrém, ízlés szerint

Elkészítés:
A meghámozott gombafejeket egy kis tepsibe tesszük, felöntjük egy kis pohár leveslével, majd lefedjük és 15 perc alatt átpuhítjuk. Ezalatt enged még egy kis plusz levet is.
Villával összenyomkodjuk a feta sajtot, ütünk rá egy tojást, jól elkeverjük, majd teszünk hozzá ízlés szerint csipős paprikakrémet.
A gombafejeket betöltjük a sajtos krémmel, és egy csipet majorannát szórunk mindegyik kupacka tetejére. Először 10 percet letakarva sütjük, majd fólia nélkül addig, amíg szépen meg nem pirul a tetejük. Az nem baj, ha ekkor még marad alattuk a levesből.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rókagombás őzpörkölt » Libamájjal töltött fürj » Sajtos töltött cukkini » Sajtos-gombás rakott hús
» Gombás harcsapaprikás » Rókagombás csirkemell » Cherrys, gombás homár » Grillázzsal töltött ostya
» Gombás libamáj puding » Töltött cukkiniszeletek » Kelrolád gombamártással » Csípős savanyú leves
» Halkrémmel töltött alma » Gombás töltött cukkini » Gyümölccsel töltött karaj » Sajttal töltött krumpli


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.