Tutireceptek.hu fejléc

Csípős fetával töltött gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
5 nagy fej csiperkegomba
1 tojás
maradék feta sajt
húsleves alaplé
majoranna
csípős paprikakrém, ízlés szerint

Elkészítés:
A meghámozott gombafejeket egy kis tepsibe tesszük, felöntjük egy kis pohár leveslével, majd lefedjük és 15 perc alatt átpuhítjuk. Ezalatt enged még egy kis plusz levet is.
Villával összenyomkodjuk a feta sajtot, ütünk rá egy tojást, jól elkeverjük, majd teszünk hozzá ízlés szerint csipős paprikakrémet.
A gombafejeket betöltjük a sajtos krémmel, és egy csipet majorannát szórunk mindegyik kupacka tetejére. Először 10 percet letakarva sütjük, majd fólia nélkül addig, amíg szépen meg nem pirul a tetejük. Az nem baj, ha ekkor még marad alattuk a levesből.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági gomba tejfölösen » Amerikai töltött fasirt 2 » Sült töltött birsalma » Gombapüré leves
» Erdei gomba székelyesen » Csípős falusi kocsonya » Töltött rántott tojás » Töltött ananász
» Gombaleves Laci kedvére » Tejszínes-gombás szósz » Svéd gombasaláta » Töltött zsemlécske
» Csirkés-gombás fussili » Töltött ostya 1. » Galyasági töltött pecsenye » Gombamártás tarhonyával


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.