Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csípős fetával töltött gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
5 nagy fej csiperkegomba
1 tojás
maradék feta sajt
húsleves alaplé
majoranna
csípős paprikakrém, ízlés szerint

Elkészítés:
A meghámozott gombafejeket egy kis tepsibe tesszük, felöntjük egy kis pohár leveslével, majd lefedjük és 15 perc alatt átpuhítjuk. Ezalatt enged még egy kis plusz levet is.
Villával összenyomkodjuk a feta sajtot, ütünk rá egy tojást, jól elkeverjük, majd teszünk hozzá ízlés szerint csipős paprikakrémet.
A gombafejeket betöltjük a sajtos krémmel, és egy csipet majorannát szórunk mindegyik kupacka tetejére. Először 10 percet letakarva sütjük, majd fólia nélkül addig, amíg szépen meg nem pirul a tetejük. Az nem baj, ha ekkor még marad alattuk a levesből.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hússal töltött patiszon » Gomba fánk » Gombás rakott palacsinta » Almával töltött camembert
» Töltött kifli másképp » Gombás csirke 2 » Almával töltött fácán » Töltött parika 90 naposra
» Gombaleves májgaluskával » Paradicsom gombás tojással » Töltött mángold » Töltött körte
» Gombás-sajtos sült tészta » Fokhagymás-gombás karfiol » Ünnepi töltött pulyka » Töltött májszeletek


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.