Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

CSirke becsinált recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10 dkg csirkemell 136 cal,
10 dkg cukorborsó 77 cal,
10 dkg sárgarépa 40 cal,
10 dkg zöldség gyökér ~ 40 cal ,
egy kevés petrezselyemzöld 30 cal,
2dkg levestészta 100 cal,

Elkészítés:
Csirkemell darabokat kevés vízzel feltesszük párolódni. Hozzáadjuk a megtisztított, és kis kockára vágott sárgarépát, és zöldséggyökeret, valamint a borsót. Sózzuk borsozzuk. Pár percig így pároljuk majd felöntjük 1,5 l vízzel beledobjuk a csokorba kötött petrezselyemzöldet, és fedő alatt puhára főzzük. ha kész beletesszük a tésztát és egyszer forrásig főzzük majd fedő alatt hagyjuk még 10 percig pihenni ,és tálalhatjuk

Tanácsok:
A levest lehet csirkecombból is főzni csak akkor a bőrét húzzuk le. Kóstolás után után ízesítjük.
ez kb, 4 adag nekünk és összesen 413 cal ebből 1 adag 103 cal,

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 103 kcal

A receptet beküldte: Magdi nagyi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj joghurtmártással » Csirkerakottas » Bolgár zöldbabos csirke » "Vad"csirke
» Füstöltsajtos csirkemell » Tepsis csirkemáj » Csípős csirkemell csíkok » Csirkemájkrém házilag
» Almás rakott csirkemell » Sörös csirkecomb » Gesztenyés csirkemell » Csirkeleves gourmand módra
» Csípős csirkeragu » Tejszínes csirkemellfilé » Hamis tortilla csirkével » Majonézes csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.