Tutireceptek.hu fejléc

Zamatos csirkemáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
0,5 liter tej
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj
1 kiskanál majoránna

Elkészítés:
A megmosott csirkemájat az áttört fokhagymával elkevert tejben áztatjuk 1 órán keresztül.
Az olívaolajat összekeverjük a majoraánnával és beleforgatjuk a tejből kiszedett májat.
Grillserpenyőben készre sütjük.
Sült burgonyával és tejfölös uborkasalátával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsírban sült csirkemáj » Serpenyős csirkemáj » Csirkemájas metélt » Rozmaringos csirkemáj
» Csirkemáj rolád » Csirkemáj angolszalonnával » Csirkemájas zöldborsós hús » Csirkemáj joghurtmártással
» Csirkemáj joghurtmártásban » Jászsági csirkemáj » A Lászlók csirkemájasa » Csirkemaj ananasszal
» Baconbe tekert csirkemáj » Almatorta zamatos öntettel » Fokhagymás csirkemáj sütve » Hagymás-gombás csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.