Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemájas tál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
-50 dkg csirkemáj
-80 dkg gomba
-2 tojás
-10 dkg sajt
-2-3 vöröshagyma
- tejföl
-majonéz, só, bors, paprika

Elkészítés:
A csirkemájból pörköltet készítünk. Amikor elkészült kiszedjük, összetörjük, visszatesszük a pörköltszaftba.
Gombát felszeleteljük és olajon megpároljuk.
Két tojást keményre főzzük.
Miután ezekkel elkészültünk jénai tálba lerakjuk a gombát, rá a csirkemájat, majd a felszeletelt tojást.
Az egészet leöntjük tejföl és majonéz keverékével, sajtot a tetejére reszeljük, sütőben pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás csirkemájas serpenyő » Csirkemájas csirketokány » Csirkemájas finomság » A Lászlók csirkemájasa
» Csirkemájas rizotto » Csirkemájas szelet » Csirkemájas » Csirkemájas tarja.
» Csirkemájas metélt » Csirkemájas zöldborsós hús » Csirkemájas pástétom » Csirkemájas tarisznya
» Csirkemájas saláta » Csirkemájas Palacsinta » Csirkemájas csirkeszárny » Libaaprólék pörkölt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.