Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemájas zöldborsós hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg tarja, vagy lapocka
1/2 kg csirkemáj
1/1 kg zsenge konzerv zöldborsó
só,
bors,
majoránna,
pici margarin
kevés olaj

Elkészítés:
A húst egyben megsütjük, amikor kihűlt vékony szeletekre vágjuk.
A tepsit megkenjük margarinnal, a hússzeleteket ráfektetjük. A csirkemájból (fűszerekkel) pörköltet csinálunk. A hússzeletekre ráöntüntjük a konzerv zöldborsót (leszűrve), ráöntjük a májat, és még kb. 20 percig fólia alatt sütjük.
Krumplipürével tálaljuk.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Ditke59


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós vadkacsaragu » Zöldborsos makaróni » A Lászlók csirkemájasa » Zöldborsós-mandulás rizs
» Zöldborsós gombaragu » Zöldborsós karajszelet » Zöldborsós rudak » Zöldborsós apróhús
» Csirkemájas tál » Zöldborsós zúzapörkölt » Zöldborsós tojás » Zöldborsós pulykamell
» Baconos zöldborsós tészta » Kukoricás-zöldborsós rizs » Zöldborsós nokedli » Csirkemájas tarja.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.