Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db csirkemell,
1 doboz krémsajt,
2 evőkanál tejföl,
1 nagy csokor friss kapor,
só,
fehér bors,
2 evőkanál olaj.

Elkészítés:
A csirkemelleket kicsontozzuk, és négy darabra vágjuk.
Kicsit kiklopfoljuk, és az olajjal bekenjük mindkét oldalát, előmelegített, forró grillsütőben megsütjük, majd vastagon bekenjük a krémsajt, a tejföl valamint a finomra metélt kapor keverékével.
Megsózzuk, borsozzuk, és annyi időre tesszük csak vissza a forró grillsütőbe, hogy a krémsajt épp színesedni kezdjen a tetején.
Megpirítani nem szabad!


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás pórés csirkemell » Édes csirkemell » Mézes-mustáros csirkemell » Csirkemellből pörkölt
» Baszk csirkemell » Kapros cukkinikrém » Thai zöldséges-csirkemell » Hamis vadas csirkemell
» Póréhagymás csirkemell » Csípős csirkemell csíkok » Rakott csirkemell3 » Natúr sült csirkemell
» Anyák napi csirkemell » Rakott-sajtos csirkemell » Török csirkemell saláta » Gombás rakott csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.