Tutireceptek.hu fejléc

Kapros csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db csirkemell,
1 doboz krémsajt,
2 evőkanál tejföl,
1 nagy csokor friss kapor,
só,
fehér bors,
2 evőkanál olaj.

Elkészítés:
A csirkemelleket kicsontozzuk, és négy darabra vágjuk.
Kicsit kiklopfoljuk, és az olajjal bekenjük mindkét oldalát, előmelegített, forró grillsütőben megsütjük, majd vastagon bekenjük a krémsajt, a tejföl valamint a finomra metélt kapor keverékével.
Megsózzuk, borsozzuk, és annyi időre tesszük csak vissza a forró grillsütőbe, hogy a krémsajt épp színesedni kezdjen a tetején.
Megpirítani nem szabad!


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szegfűszeges csirkemell » Csirkemell "izé"módra » Indiai csirkemell » Szabolcsi csirkemell
» Borzas csirkemellfilé » Hawaii csirkemell filé » Sárgarépás csirkemell » Tepsis sajtos csirkemell
» Illatos omlós csirkemell » Kapros kenyérlángos » Csirkemell tüzdelve » Tejszínes, kapros csirke
» Kajszibarackos csirkemell » Sajtos rakott csirkemell » Tojásos csirkemell » Csirkemell őzgerincben


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.