Tutireceptek.hu fejléc

Kapros csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db csirkemell,
1 doboz krémsajt,
2 evőkanál tejföl,
1 nagy csokor friss kapor,
só,
fehér bors,
2 evőkanál olaj.

Elkészítés:
A csirkemelleket kicsontozzuk, és négy darabra vágjuk.
Kicsit kiklopfoljuk, és az olajjal bekenjük mindkét oldalát, előmelegített, forró grillsütőben megsütjük, majd vastagon bekenjük a krémsajt, a tejföl valamint a finomra metélt kapor keverékével.
Megsózzuk, borsozzuk, és annyi időre tesszük csak vissza a forró grillsütőbe, hogy a krémsajt épp színesedni kezdjen a tetején.
Megpirítani nem szabad!


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű csirkemell » Tejfölös-kapros saláta » Gyros tál csirkemellből » Kapros zaftos süllő
» Sajtos csirkemell falatok » Mustáros csirkemellcsíkok » Almás-gyömbéres csirkemell » Csirkemelles finomság
» Kapros töltött palacsinta » Sajtos töltött csirkemell » Gombakrémes csirkemell » Mézes-csípős csirkemell
» Kókuszos csirkemellcsíkok » Csirkemellsonka » Sajtos csirkemell rántva » Almás-fűszeres csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.