Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns csirkeszárnyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre:
-20 csirkeszárny
páchoz:
-100ml tyúkhúsleves
-3 evőkanál ketchup
-1 evőkanál cukor
-2 ev.kan. szójaszósz
-1 evk. borecet
-1 teáskan. csípős paprikakrém
-1 teáskanál currypor

Elkészítés:
a páchoz valókat kikeverjük,majd állandó keverés mellett felforraljuk. A csirkeszárnyakat zsétdaraboljuk,majd sütőpapírral leterítünk egy tepsit. A pácba forgatjuk a husit,szépen elrendezzük a tepsiben,majd kb 45 perc alatt megsütjük. Közben a maradék páccal néha megkenegetjük.
Majonézes kukoricasalátát és párolt rizst ajánlok hozzá.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: grety.25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párizsis pikánssaláta » Pikáns nyúlpörkölt » Pikáns tokány. » Pikáns húsgombóc leves
» Őzcomb pikáns mártással » Erdőszéli pikáns tarja » Pikáns tojásos sajtkrém » Pikáns sajtostáska
» Pikáns sonkasaláta » Pikáns sült sonka » Pikáns szilvás lepény » Pikáns raguleves
» Pikáns hústekercsek » Zellerleves pikánsan » Pikáns, párolt pulykaragu » Pikáns csirkemáj pástétom


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.