Tutireceptek.hu fejléc

Csokibonbon házilag recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
megmaradt csokimikulás vagy csokinyuszi
5 evőkanál étolaj
fehér puffasztott rizs
jégkockatartó

Elkészítés:
Az összetört csokikat gőz fölött 5 evőkanál olajjal simára keverjük (kb. 3-4 nagy mikuláshoz számítom az 5 evőkanál étolajat). A jégkockatartó minden kis rekeszébe pár szem puffasztott rizst szórunk, ráöntjük a forró csokit, majd még nyomkodunk bele egy kis rizst. Ezután először hideg helyen megvárjuk, hogy megdermedjen, majd a fagyasztóba tesszük. Ha megfagyott, egyszerűen kiütjük a formából! Érdemes hűtőben tartani, mert fennáll a veszélye, hogy egyébként elolvad (főleg nyáron)!


A receptet beküldte: ostkati

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládéöntet házilag » Milka csoki házilag » Szalámi házilag » Diós bonbon házilag
» Amoretto házilag » Nátha ellen házilag » Bailey's likőr - házilag » Paszuly konzerv házilag
» Csokoládé házilag » Narancs juice házilag » Pizzatészta házilag » Gesztenyepüré házilag
» Pesto-féleség házilag » Juhsajt házilag » Majonéz házilag » Kinder Pingui -házilag


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.