Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dinsztelt savanyú káposzta csípősen recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
80 dkg savanyú káposzta, 10 dkg vöröshagyma, 1 fakanál disznózsír, 5 dkg cukor, 1 cseresznyepaprika félbe vágva.Ízlés szerint só, őrölt bors és őrölt köménymag.

Elkészítés:
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és olajon pirítjuk. Cukrot adunk hozzá és enyhén karamellizáljuk. A savanyú káposztát jól kicsavarjuk, és hozzáadjuk a hagymás cukorhoz. Ízlés szerint meghintjük a fűszerekkel és hozzáadjuk a csípős paprikát is, majd megkeverjük. Lefedve pároljuk, időnként megkevergetve 20-30 percig. Önthetünk alá egy kis vizet, hogy le ne égjen.

Tanácsok:
Kifejezetten sültekhez és toros ételekhez ajánlott.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás gombóc... » Káposztás csirke » Csülkös káposztaleves » Savanyú csirkezúza
» Gyors édes-savanyú saláta » Édes-savanyú sertéscsíkok » Bográcsos székelykáposzta » Káposzta főzelék
» Gombás rakott káposzta » Káposztás pacal » Savanyú máj » Káposztás lencseleves
» Rakott káposzta Update1 » Káposztás burgonyaleves » Edes-savanyu pulykamell » Édes-savanyú hússaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.