Tutireceptek.hu fejléc

Diós zabpehelykása recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
2 csésze zabpehely, 2 csipet tengeri só, 1 csésze mazsola, 1 csésze dió durvára vágva, 2 alma egészben.

Elkészítés:
A zabpelyhet 3x-os mennyiségû vízben sóval együtt fõzzük. Beletesszük a mazsolát, a diót, együtt kevergetjük 15-20 percig. A tûzrõl levéve fedõ alatt tartjuk 5-10 percig. Tálalás elõtt belekockázzuk az almát héjastul.
Tálkákban kínáljuk.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabkása-reggelire,vacsorára » Házi sajt- finn recept » Bioital » Zellerleves sajtfelfújttal
» Teljes kiőrlésű lángos » Sajtos karotta » Sajtos töltött zeller » Rozspelyhes párolt paprika
» Modern zabos almás lepény » Péter téli salátája » Muffin cukormentesen » Édes-savanyú tofu
» Aszalt szilvás zabpehelycsók » Fogyókúrás rakottas » Padlizsánkrém, gyors, finom » Burgonya alufóliában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.