Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós zabpehelykása recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
2 csésze zabpehely, 2 csipet tengeri só, 1 csésze mazsola, 1 csésze dió durvára vágva, 2 alma egészben.

Elkészítés:
A zabpelyhet 3x-os mennyiségû vízben sóval együtt fõzzük. Beletesszük a mazsolát, a diót, együtt kevergetjük 15-20 percig. A tûzrõl levéve fedõ alatt tartjuk 5-10 percig. Tálalás elõtt belekockázzuk az almát héjastul.
Tálkákban kínáljuk.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Modern zabos almás lepény » Aszalt szilvás zabpehelycsók » Teljes kiőrlésű goffri » Zabpelyhes süti
» Diós-rozspelyhes céklasalata » Fogyókúrás rakottas » Zellerleves sajtfelfújttal » Teljes kiőrlésű zsemle
» Tojáskrokettek » Bioital » Sajtos karotta » Padlizsánkrém, gyors, finom
» Zabpehelykrémes meleg tojás » Muffin cukormentesen » Házi sajt- finn recept » hajdinakrokett


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.