Tutireceptek.hu fejléc

Diós zabpehelykása recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
2 csésze zabpehely, 2 csipet tengeri só, 1 csésze mazsola, 1 csésze dió durvára vágva, 2 alma egészben.

Elkészítés:
A zabpelyhet 3x-os mennyiségû vízben sóval együtt fõzzük. Beletesszük a mazsolát, a diót, együtt kevergetjük 15-20 percig. A tûzrõl levéve fedõ alatt tartjuk 5-10 percig. Tálalás elõtt belekockázzuk az almát héjastul.
Tálkákban kínáljuk.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aszalt szilvás zabpehelycsók » Reform saláta » Padlizsánkrém, gyors, finom » Muffin cukormentesen
» Tojáskrokettek » Zabkása-reggelire,vacsorára » Burgonya alufóliában » Modern zabos almás lepény
» Zellerleves sajtfelfújttal » Fogyókúrás rakottas » hajdinakrokett » Bioital
» Teljes kiőrlésű goffri » Zabpelyhes süti » Teljes kiőrlésű lángos » Sajtos töltött zeller


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.