Tutireceptek.hu fejléc

Édes kákoszta párolva recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kg káposzta
köménymag

olaj
1 fej hagyma
kiskanál paprika
ecet

Elkészítés:
A vékony laskára vágott káposztát kissé besózzuk, majd 1 óra múlva kinyomjuk és paprikás, hagymás olajba forgatjuk. Fedő alatt, kevés víz hozzáadásával pároljuk amíg megpuhul. Borssal, ecettel, tetszés szerint kevés köménymaggal ízesítjük.


A receptet beküldte: e.e.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj tejben párolva » Savanyú káposzta párolva » Parmezános sült sárgarépa » Burgonya fánkocska
» Sütőtökös cékla köret » Gombamártásom » Paradicsomos póréhagyma » Csicsóka püré
» Zsemlegombóc vadashoz » Almás párolt lilakáposzta » Sült Tofu » Lilahagymás krumplipüré
» Tartár mártás » Zöld rizs » Sajttal töltött rizsgolyó » Pikáns szósz csirkéhez


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.