Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposzta párolva recept

Kategória:


Hozzávalók:
50 dkg savanyú káposzta
2 evőkanál libazsír
3 kávéskanál cukor
1 fej vöröshagyma

Elkészítés:
A libazsírt felhevítjük,hozzáadjuk a cukrot,ha karamellizálódott hozzáadjuk a szálasra vágott hagymát.Kissé megpirítjuk majd a kinyomkodott savanyú káposztát is hozzátesszük.Kevergetve addig pároljuk amíg aranybarna színt kap.
Sült húsok mellé kiváló.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás burgonyaleves » Káposztával rakott párizsi » Káposztás sztrapacska II. » Káposztás palacsinta
» Sonkás-sajtos kelkáposzta » Klasszikus rakott káposzta » Káposzta saláta egyszerűen » Savanyú pulykaraguleves
» Káposztás liba. » Szüreti leveses káposzta » Káposztaleves » Kelkáposzta leves gazdagon
» Kentucky-s káposzta sali » Káposztás csirke » Káposztával töltött zsemle » Edes-savanyu pulykamell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.