Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposzta párolva recept

Kategória:


Hozzávalók:
50 dkg savanyú káposzta
2 evőkanál libazsír
3 kávéskanál cukor
1 fej vöröshagyma

Elkészítés:
A libazsírt felhevítjük,hozzáadjuk a cukrot,ha karamellizálódott hozzáadjuk a szálasra vágott hagymát.Kissé megpirítjuk majd a kinyomkodott savanyú káposztát is hozzátesszük.Kevergetve addig pároljuk amíg aranybarna színt kap.
Sült húsok mellé kiváló.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelkáposzta krémleves » Savanyú uborkás raguleves » Káposztás lángos másképpen » "Keleti" káposzta
» Almás-húsos káposztatál » Édes-savanyú tofu » Ormánsági töltött káposzta » Káposztás tekercs
» Bográcsos székelykáposzta » Kel káposztástészta » Káposztás liba. » Kovászos savanyú káposzta
» Sültcéklás savanyúkáposzta » Rakott káposztás kocka » Savanyú rozskenyér » Kolozsvári-káposzta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.