Tutireceptek.hu fejléc

Májjal töltött burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1kg máj
1nagy fej hagyma

örőlt bors
fél pohár tejfől
30dkg sajt
személyemként kettő burgonya

Elkészítés:
A szokásoss módon pirított májat készítünk.Körben személyenkét két nagyobb burgonyát héjábab megfőzünk,majd tisztítás után hosszában félbevágjukés üreget kaparunk bele.Ezután a pitított májat levétől lecsurgatjuk és pépesre vágjuk és a burgonyába töltjük,majd kivajazott tűzálló tálba tesszük.A pirított máj levét tejfölös habarással besűrítjük és a burgonyára öntjük majd megszorjuk sajttal és előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük.


A receptet beküldte: Minya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos burgonyasaláta » Hercegnő burgonya(köret) » Virsli roston, burgonyával » Töltött oldalas
» Töltött sült alma » Almás töltött virsli » Gombával töltött kellevél » Lecsós burgonyás egytál
» Csiki burgonya saláta » Burgonya Pékné módra » Krémsajtos-sonkás burgonya » Burgonyatorta
» Amerikai burgonya » Töltött paprika rántva » Tejfölös kapros újburgonya » Töltött dagadó 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.