Tutireceptek.hu fejléc

Májjal töltött burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1kg máj
1nagy fej hagyma

örőlt bors
fél pohár tejfől
30dkg sajt
személyemként kettő burgonya

Elkészítés:
A szokásoss módon pirított májat készítünk.Körben személyenkét két nagyobb burgonyát héjábab megfőzünk,majd tisztítás után hosszában félbevágjukés üreget kaparunk bele.Ezután a pitított májat levétől lecsurgatjuk és pépesre vágjuk és a burgonyába töltjük,majd kivajazott tűzálló tálba tesszük.A pirított máj levét tejfölös habarással besűrítjük és a burgonyára öntjük majd megszorjuk sajttal és előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük.


A receptet beküldte: Minya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Neszmélyi töltött hús » Cukkinis burgonyagratin » Sonkás rakott burgonya » Tepsis burgonya (mexikói)
» Töltött ropogós pogácsák » Muszaka burgonyával » Rizzsel töltött paprika » Töltött ananász
» Kolbászos újburgonya » Ricottával töltött cukkini » Aranyfánk burgonyából » Burgonyás rántotta
» Juhtúrós töltött krumpli » Zöldséges burgonyarolád » Finom burgonyás pogácsa » Sajtos-burgonyás muffin


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.