Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Májjal töltött burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1kg máj
1nagy fej hagyma

örőlt bors
fél pohár tejfől
30dkg sajt
személyemként kettő burgonya

Elkészítés:
A szokásoss módon pirított májat készítünk.Körben személyenkét két nagyobb burgonyát héjábab megfőzünk,majd tisztítás után hosszában félbevágjukés üreget kaparunk bele.Ezután a pitított májat levétől lecsurgatjuk és pépesre vágjuk és a burgonyába töltjük,majd kivajazott tűzálló tálba tesszük.A pirított máj levét tejfölös habarással besűrítjük és a burgonyára öntjük majd megszorjuk sajttal és előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük.


A receptet beküldte: Minya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom burgonyás pogácsa » Karácsonyi burgonya » Hercegnő burgonya(köret) » Fasírt édesburgonyából
» Rakott burgonyapüré » Diétás burgonyasaláta » Sajtos burgonyaköret » Töltött tojás Emyke módra
» Lecsóval töltött karaj » Rumos-burgonyás palacsinta » Zöldséges rakott burgonya » Húsos burgonyabomba
» Pudinggal töltött kalács » Töltött kenyér másképp » Töltött cukkini (U 1) » Töltött bundás kenyér


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.