Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Májjal töltött burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1kg máj
1nagy fej hagyma

örőlt bors
fél pohár tejfől
30dkg sajt
személyemként kettő burgonya

Elkészítés:
A szokásoss módon pirított májat készítünk.Körben személyenkét két nagyobb burgonyát héjábab megfőzünk,majd tisztítás után hosszában félbevágjukés üreget kaparunk bele.Ezután a pitított májat levétől lecsurgatjuk és pépesre vágjuk és a burgonyába töltjük,majd kivajazott tűzálló tálba tesszük.A pirított máj levét tejfölös habarással besűrítjük és a burgonyára öntjük majd megszorjuk sajttal és előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük.


A receptet beküldte: Minya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zelleres burgonyapürépüré » Fasírt édesburgonyából » Mediterrán töltött kenyér » Borban sült töltött hús
» Burgonyakrém leves » Svájci újburgonya » Pazar burgonya » Burgonyasaláta gazdagon
» Baranyai töltött szűz » Töltött cukkini paleósan » Ardói töltött karaj. » Töltött ostya
» Sós, burgonyás kifli » Brokkolival töltött fasírt » Kapros burgonyaleves » Brassói édesburgonyából


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.