Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi pástétom recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg füstölt szalonna
1 kg sertéshús
1 hagyma
25 dkg máj
erdei gomba
fűszerek

Elkészítés:
Kisütöm 20 dkg kiskockákra vágott füstölt szalonnát ,rádobok egy kilónyi sertéshúst, egy kis fej apróra vágott hagymát, negyedkiló májat, 10 dkg főtt és áttört erdei gombát. Az egészet háromszor is átdarálom, összekeverem borssal, szegfűszeggel, sóval. Összekeverem 10 dkg habosra kevert vajjal.


A receptet beküldte: Teráz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lazacpástétom » Erdélyi baglyos leves » Erdélyi töltött paprika » Erdélyi tokány
» Erdélyi töltött káposzta » Csirkemáj pástétom » Májpástétom Maris módra » Erdélyi túrós palacsinta
» Marhahúspástétom » Erdélyi hagymás csülök » Zöldségpástétom » Húspástétom tésztában
» Erdélyi Raffaello szelet » Erdélyi Piskóta » Erdélyi vargabéles » Erdélyi gulyásleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.