Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi pástétom recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg füstölt szalonna
1 kg sertéshús
1 hagyma
25 dkg máj
erdei gomba
fűszerek

Elkészítés:
Kisütöm 20 dkg kiskockákra vágott füstölt szalonnát ,rádobok egy kilónyi sertéshúst, egy kis fej apróra vágott hagymát, negyedkiló májat, 10 dkg főtt és áttört erdei gombát. Az egészet háromszor is átdarálom, összekeverem borssal, szegfűszeggel, sóval. Összekeverem 10 dkg habosra kevert vajjal.


A receptet beküldte: Teráz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi vargabéles » Erdélyi töltött csirke » Tepertőpástétom II » Sajtpástétom
» Erdélyi túrófánk » Májpástétom házilag » Pástétom » Gyergyói májpástétom
» Gombapástétom » Erdélyi Raffaello szelet » Padlizsán pástétom őszre » Erdélyi csirke raguleves
» Csirkepástétom » Huspastetom Maris modra » Erdélyi flekken öntettel » Tojásos sonkapástétom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.