Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi pástétom recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg füstölt szalonna
1 kg sertéshús
1 hagyma
25 dkg máj
erdei gomba
fűszerek

Elkészítés:
Kisütöm 20 dkg kiskockákra vágott füstölt szalonnát ,rádobok egy kilónyi sertéshúst, egy kis fej apróra vágott hagymát, negyedkiló májat, 10 dkg főtt és áttört erdei gombát. Az egészet háromszor is átdarálom, összekeverem borssal, szegfűszeggel, sóval. Összekeverem 10 dkg habosra kevert vajjal.


A receptet beküldte: Teráz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi rakott pogácsa » Fűszeres májpástétom » Erdélyi rakottas » Egészségpástétom
» Pástétom » Erdélyi burgonya » Krémsajt pástétom » Erdélyi főtt túrós tekercs
» Erdélyi csirke raguleves » Húsvéti pástétom » Csirkemáj pástétom » Erdélyi Piskóta
» Tojásos sonkapástétom » Burgonyapástétom » Erdélyi tárkonyos leves » Halpástétom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.