Tutireceptek.hu fejléc

Fehérpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 rövidkaraj,
só,
zsír,
1 fej hagyma,
5-6 gerezd fokhagyma,
köménymag.

Elkészítés:
A karajt szépen leválasztom a csontjáról, körben megsózom és megszórom köménymaggal.
Tepsibe teszem, két kanál zsírt és egy deci vizet teszek alá, beleteszek egy fej kettévágott hagymát és a tisztított fokhagymagerezdeket, majd alufóliával letakarva a forró sütőbe tolom.
Fél óra múlva leveszem a fóliát és a pecsenyelével gyakran locsolva szép pirosra sütöm.
A zsírból kivéve hideg helyre teszem, majd pár óra múlva vékonyan felszeletelem.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-tejszínes csirkemell » Gombás tokány » Mexikói vagdalt » Angol marhahátszín szelet
» Gyors sajtos csirkemell » Baconbe tekert krumpli » Disznóoldalas sörben sütve » Ananászos karajtekercs
» Gyors pulykaragu » Fincsi csirkecomb » Tepsis csirkemell gombával » Göngyölt csirkemell
» Borzas sertésmáj » Nigella féle tepsis csirke » Töltött fasírozott » Csirkemájas szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.