Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fetasajtos rakott krumpli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 kg krumpli,
1 szál kolbász,
1 tömb feta sajt,
3 nagy fej vöröshagyma,
5 dl főzőtejszín,
só,
vaj.

Elkészítés:
A krumplit meghámozzuk.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, belekarikázzuk a krumpli felét, hogy az alját betakarja, ráteszünk egy sor hagymaszeletet és leöntjük kb. 2 deci tejszínnel.
Rákarikázzuk a kolbászt és befedjük a feta-sajtszeletekkel.
Erre rakjuk a maradék krumplit, leöntjük a maradék tejszínnel, és megsózzuk.
Letakarjuk fóliával, és 200 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük, majd a fóliát levesszük róla, és kissé megpirítjuk a tetejét


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott alma » Krumpliskenyér » Rakott palacsinta » Sajtos rakott kelbimbó
» Hagymás-krumplis lepény » Girll-kolbászkák - krumpli » Savanyú krumpli leves » Rakott virsli (Update1)
» Rakott gomba másképp » Muszaka (rakott padlizsán) » Krumplispogácsa » Rakott spenót
» Gyors krumplis fánk » Rakott tarjás burgonya » Rakott tészta (édes) » Rakott hús tojással


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.