Tutireceptek.hu fejléc

Fincsi zöldséges saslik recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemellfilé
fél kg vöröshagyma
4 db paprika
fél kg paradicsom
30 dkg gomba
2 db karalábé

cayenne bors
fehérbors
1 deci száraz fehérbor
1 deci light főzőtejszín

Elkészítés:
A húst kockákra vágjuk, megszórjuk sóval, cayenne borssal, fehérborssal és ráöntjük a bort és a tejszínt. Néhány órahosszát pácoljuk.

Kockákra daraboljuk a zöldségeket és pácikákra váltogatva felhúzzuk őket a hússal együtt. Tepsibe rakjuk a nyársakat, ami hozzávalót nem használtunk fel, melléjük tehetjük. Közepesen forró sütőben alufóliával lefedve sütjük 3/4 órát, utána levesszük a fóliát, esetleg leöntjük róla a levet és megpirítjuk.

Tanácsok:
Én joghurtos uborkasalátával enném, de magában is finom.


A receptet beküldte: Bettyboop


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszines zöldséges haltál » Fincsi halcsi » Zöldséges túróturmix » Zöldséges Puding
» Zöldséges fehérbab leves » Somlói fincsi szelet » Fincsi sali » Fincsi csirkecomb
» Zöldséges halpüréleves » Zöldséges csirkeragu » Gesztenyés fincsi tekercs » Zöldséges rétes
» Rakott zöldséges picikék » Zöldséges rizs gazdagon » Zöldséges köles II. » Zöldséges gombakrémleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.