Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges-pulykahúsos pita recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg pulykamell filé,
1 fej hagyma,
1 teáskanál paprika,
1/2 teáskanál bors,
oregánó,
rozmaring,
kakukkfű,
só,
bors,
2 evőkanál olaj,
1/4 jégsaláta,
25 dkg uborka,
1 gerezd fokhagyma,
15 dkg túró,
10 dkg koktélparadicsom,
8 db pita.

Elkészítés:
Mossuk meg a húst, törölgessük meg, vágjuk csíkokra.
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, majd paprikával, borssal, zöldfűszerekkel, sóval, borssal és olajjal összekeverjük.
A páccal megkenjük a húst, 2 óra hosszán át pácoljuk.
A salátát mossuk meg, vágjuk csíkokra.
Az uborkát megmossuk, félbe vágjuk, megpucoljuk, lereszeljük.
A fokhagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk.
Az előzőket összekeverjük a túróval és az olajjal, sóval, borssal ízesítjük.
A paradicsomat megmossuk és negyedeljük.
A húst megsütjük.
A pitát sütőben megmelegítjük, oldalt bevágjuk, a zsebekbe beletöltjük a húst, a túrókrémet, a paradicsomot és a salátát.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Naranccsal sült csirkecomb » Milánói sertésborda » Német krumpliskolbász » Gombás csirkemell 2 főre
» Borsostokány » Serpenyős káposzta » Csülköspacal » Mustáros sertés szelet
» Vadas finomság » Bajor hús » Csirkemájas finomság » Csirkemájjal töltött karaj
» Petrezselymes csirkemell » Sonkás-zsályás sertéskaraj » Nyúlgerinc borókamártással » Bakonyi csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.