Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás csirkemáj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj,
10-10 dkg zöldpaprika és paradicsom,
2 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
3-4 evőkanál olaj,
pirospaprika,
majoránna,


Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát az olajban üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott májat, és nagylángon pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, majoránnával, és beletesszük a zúzott fokhagymát.
Végül beletesszük a vékony szeletekre vágott paprikát meg paradicsomot, és készre pirítjuk.
Sós burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás-kapros halfilé » Csirkemáj tejben párolva » Kati csirkemája » Fokhagymás krumpli*
» Csirkemájas zöldborsós hús » Rakott csirkemáj » Fokhagymás camembert-leves » Csirkemájas Palacsinta
» Fokhagymás kapros krémsajt » Zöldborsós csirkemáj » Fokhagymás brokkolisaláta » Lecsós -csirkemáj
» Csirkemáj másként » Narancsos csirkemáj » Pikáns csirkemáj pástétom » Fokhagymás-gombás karfiol


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.