Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás csirkemáj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj,
10-10 dkg zöldpaprika és paradicsom,
2 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
3-4 evőkanál olaj,
pirospaprika,
majoránna,


Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát az olajban üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott májat, és nagylángon pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, majoránnával, és beletesszük a zúzott fokhagymát.
Végül beletesszük a vékony szeletekre vágott paprikát meg paradicsomot, és készre pirítjuk.
Sós burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás tengeri halfilé » Fokhagymás-diós lapcsánka » Fokhagymás szelet » Kati csirkemája
» Római csirkemáj » Csirkemájas zöldborsós hús » Fokhagymás tészta » Fokhagymás-gombás spagetti
» Fokhagymás tejfölös tészta » Fokhagymás ponty » Brokkolileves csirkemájjal » Csirkemáj másként
» Fokhagymás hal » Zöldborsós csirkemáj » Fűszeres csirkemáj » Csirkemájas rizotto


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.