Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás-diós lapcsánka recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 db fokhagymagerezd
40 dkg burgonya
2 evőkankál liszt
1 tojás
8-10 dkg dió, ízlés szerint

bors

Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk és lereszeljük.
Hozzáadjuk a fokhagymát, a lisztet, tojást, és a durvára vágott diót.
Továbbízesítjük sóval és borssal, majd jól összekeverjük.
Forró serpenyőben margarinon mindkét oldalát megsütjük.

Tanácsok:
Ezek a megadott hozzávalók két fő számára elegendőek.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: bogyoka6


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lapcsánka tepertővel » Lapcsánka kicsit másképp » Erdei gombás lapcsánka » Lapcsánka
» Rakott lapcsánka » Lapcsánka(avagy tócsni) » Szalonnás lapcsánka » Gombás- sajtos csirkemell
» Szalonnás-sajtos falatkák » Kukoricás karaj » Szarvacska Mexikói Raguval » Juhtúrós padlizsánkrém
» Zöldséges kuszkusz » Serpenyős egytál » Almás csirkemájas serpenyő » Édes-savanyú káposzta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.