Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás-diós lapcsánka recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 db fokhagymagerezd
40 dkg burgonya
2 evőkankál liszt
1 tojás
8-10 dkg dió, ízlés szerint

bors

Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk és lereszeljük.
Hozzáadjuk a fokhagymát, a lisztet, tojást, és a durvára vágott diót.
Továbbízesítjük sóval és borssal, majd jól összekeverjük.
Forró serpenyőben margarinon mindkét oldalát megsütjük.

Tanácsok:
Ezek a megadott hozzávalók két fő számára elegendőek.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: bogyoka6


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott lapcsánka » Szalonnás lapcsánka » Erdei gombás lapcsánka » Lapcsánka kicsit másképp
» Lapcsánka(avagy tócsni) » Lapcsánka » Lapcsánka tepertővel » Gombás tarja tepsiben
» Zöldbab másképpen » Csirkés tál » Gombás töltött kenyér » Tepsis zöldségek magokkal.
» Rokfortos csirkecsíkok » Rizses padlizsáncsónak » Sült bab » Karfiol rakottas


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.