Tutireceptek.hu fejléc

Fõtthúsos krumplisaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
25 dkg levesben fõtt marhahús, 50 dkg héjában fõtt burgonya, 25 dkg fõtt, vegyes leveszöldség, fél dl húsleves, 2 dl tejföl, 1 dl majonéz, 1 mokkáskanál törött fekete bors , 3 gerezd fokhagyma, fél citrom leve, ízlés szerint só, késhegynyi õrölt gyömbér.

Elkészítés:
A saláta mártásához a lezsírozott húslevest összekeverem a majonézzel, a tejföllel, a zúzott fokhagymával, a törött borssal, a gyömbérrel, a citromlével és a sóval. A fõtt húst nagyon vékony csíkokra metélem a fõtt zöldséggel és a felcsíkozott, dermedt, fõtt burgonyával együtt, majd az egészet összekeverem. (Óvatosan, villával keverem, hogy a fõtt zöldségek ne nagyon törjenek össze.) Jól behûtve tálalom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vicky krumplisalátája » Hamis krumplisaláta » Krumplisaláta gazdagon » Illatos krumplisaláta
» Vendégváró krumplisaláta » Gazdag krumplisaláta » Sajtos krumplisaláta » Sváb krumplisaláta
» Bécsi krumplisaláta » Mediterrán krumplisaláta » Krumplisaláta másképpen » Virslis krumplisaláta
» Antonia krumplisaláta » Mexikói krumplisaláta » Krumplisaláta csirkemellel » Hagymás krumplisaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.