Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gépi Magos rozsos kenyér recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
A liszt amit én használok:
ABO MILL sütni való rozsos lisztkeverék kenyér házi sütéshez; az élesztőt is tartalmazza.
1. 360 ml langyos víz
2. Ebből a lisztből: 600g
3. 12g só
4. 1 nagyobbik kanálmérő étolaj
Alap programon
Közepes szín
900g-os kenyér

Elkészítés:
Alap programon
Közepes szín
900g-os kenyér
Az első dagasztás után, mikor sípol teszek bele szotyit, len magot, vagy tökmagot, vagy szezám magot stb.

Elkészítési idő: 3 perc

A receptet beküldte: Patrisa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Arizonai kukoricakenyér » Candida szükség kenyér » Annus püspökkenyere » Útifűmaghéjas kenyér
» Krumpliskenyér » Hó kenyér » Húsvéti tojáskenyér » Kenyér alaptészta
» Kenyér sütőben » Egészséges kenyér » Almás gyümölcskenyér » Bundás kenyér másképp
» Pizzás, szezámmagos kifli » Kovászos kenyér egyszerűen » Töltött bundáskenyér » Könnyű, puha rozsos kenyér


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.