Tutireceptek.hu fejléc

Gépi Magos rozsos kenyér recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
A liszt amit én használok:
ABO MILL sütni való rozsos lisztkeverék kenyér házi sütéshez; az élesztőt is tartalmazza.
1. 360 ml langyos víz
2. Ebből a lisztből: 600g
3. 12g só
4. 1 nagyobbik kanálmérő étolaj
Alap programon
Közepes szín
900g-os kenyér

Elkészítés:
Alap programon
Közepes szín
900g-os kenyér
Az első dagasztás után, mikor sípol teszek bele szotyit, len magot, vagy tökmagot, vagy szezám magot stb.

Elkészítési idő: 3 perc

A receptet beküldte: Patrisa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsúrkenyér vendégeknek » Édes bundáskenyér » Zsúrkenyér » Alap fehér kenyér
» Diákkenyér » Útifűmaghéjas kenyér » Húskenyér » Toszkán kenyérsaláta
» Banankenyer Maris modra » Töltött kenyér » Tavaszi tojáskenyér » Ír szódakenyér
» Szezámmagos, sós rúd. » Csokoládékenyér » Banán kenyér » Tökmagos mézes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.