Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés alagút recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3csomag gesztenyemassza, 6dl tej, 1cs. vaniliáspuding, 1cs. csokipuding, 30dkg porcukor, 30 dkg margarin, rum, 6 tojásból piskóta

Elkészítés:
2 őzgerincformát kibélelünk alufóliával, majd mindegyikbe 1/2- 1/2 gesztenyemasszát nyomunk.
3-3 dl tejbe megfüzzük a pudingot, 30dkg cukrot 30 dkg margarinnal kikeverünk majd elfelezzük a krémet.
Alulra a vanilia pudingot öntjük ezután rásímitjuk a csokoládépudingot. Az egészet beborítjuk a pikótával. Alufóliával beborítjuk, 1 éjszakát hűtőbe tesszük.

Tanácsok:
Nagyon finom!


A receptet beküldte: rincsi@citromail.hu

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés-diós falatkák » Marcipános alagút 2 » Gesztenyés csúcs » Gesztenyés krém
» Gesztenyés muffin » Gesztenyés patkó » Fácán gesztenyés almával » Gesztenyés kocka meggyel
» Gesztenyés csokitorta » Gesztenyés fincsi tekercs » Gesztenyés tejberizs » Gesztenyés süti
» Tejszínes alagút » Különleges piskótás alagút » Gesztenyés, diós zserbó » Gesztenyés kosarak


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.