Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés palacsinta tejszínhabbal recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
palacsinta alapmassza, 25 dkg gesztenyemassza, 2 dl tejszín, ízlés szerint porcukor, 2 evõkanál rum.

Elkészítés:
A gesztenyemasszát a rummal összegyúrom és fél óráig pihentetem. Közben a palacsintát a szokásos módon megsütöm, a tejszínbõl a porcukorral kemény habot verek. A kisült palacsintára krumplinyomóval rányomok egy kevés gesztenyemasszát és tejszínhabbal bekenem, majd a palacsintát félbehajtva tálra teszem. Ha az összes palacsinta már a tálon van, akkor a maradék gesztenyemasszát rányomom és kevés tejszínhabbal feldíszítve tálalom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kókuszos palacsintatorta » Banán palacsintatésztában » Rántott palacsinta » Gesztenyés gyöngytyúkleves
» Baconös palacsinta sütőben » Északi palacsinta » Rakott palacsinta » Gyors palacsintatorta
» Gesztenyés bomba » Diós, habos palacsinta » Gesztenyés keksz rolád » Virslis palacsinta III
» Gombás rakott palacsinta » Cukkinis palacsinta » Csirkemelles palacsinta » Fagylaltos palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.