Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés palacsinta tejszínhabbal recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
palacsinta alapmassza, 25 dkg gesztenyemassza, 2 dl tejszín, ízlés szerint porcukor, 2 evõkanál rum.

Elkészítés:
A gesztenyemasszát a rummal összegyúrom és fél óráig pihentetem. Közben a palacsintát a szokásos módon megsütöm, a tejszínbõl a porcukorral kemény habot verek. A kisült palacsintára krumplinyomóval rányomok egy kevés gesztenyemasszát és tejszínhabbal bekenem, majd a palacsintát félbehajtva tálra teszem. Ha az összes palacsinta már a tálon van, akkor a maradék gesztenyemasszát rányomom és kevés tejszínhabbal feldíszítve tálalom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokis-gesztenyés muffin » Gyors amerikai palacsinta » Babos palacsinta » Gesztenyés hókifli
» Fűszeres palacsintalángos » Habos palacsintametélt » Palacsinta bejgli » Gesztenyés-kekszes tekercs
» Gombás hal palacsintaágyon » Palacsinta light » Palacsinta (diabetikus) » Gesztenyés tekercs
» Bodza palacsintatésztában » Gesztenyés keksz » Gesztenyés hajócska » Almás zabpalacsinta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.