Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gezemicés csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkemell filé
mustár
bakon szalonna
mirelit vegyes zöldség
olaj

Elkészítés:
A csirkemellet 2-3cm-es csíkokra vágom.
Bekenem mustárral.
Kb. 1/2- 1 órát állni hagyom.
Utána szalonnába tekerem a csirkét.
A tepsibe fagyottan beleteszem a zöldséget,
rá helyezem sorban a tekercseket.
nagyon kevés olajat öntök alá.
A sütőt közepesre állítom, a tepsit középre helyezem. Ropósra sütöm, természetesen időnként forgatom a szalonnás húsit.
Akár magában a zöldséggel, vagy krumplipürével is nagyon finom.
JÓ ÉTVÁGYAT!

Tanácsok:
Figyelni kell a húst, nehogy túl süljön, mert akkor a zöldség is odakap.


A receptet beküldte: Mütyüszke


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldsaláta csirkével » Tejszínes spanyol csirke » Bohó csirke » Sajtos csirketorta
» Sörös csirkeszárny » Gombás, csirkés lasagne » Fokhagymás csirke baconban » Csirkés spagetti saláta
» Göngyölt csirkemell » Pikáns csirkeszárnyak » Borsos csirkecomb » Citromos csirkekrém leves
» Sült csirke alufóliában » Csirkemell-"torta" » Colában sült csirkeszárny » Mustáros csirkemellcsíkok


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.